Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] SAXO prawie VTS wiśnia :) monster
Vlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 Temat postu: [s] SAXO prawie VTS wiśnia :) monsterSamochód sprowadził mój brat cioteczny - miał wolne miejsce na lawecie i musiał coś wziąć... Samochód jest idealny z tego co widziałem (Radzio też widział) Należy mu tylko zdjąć te piękne dodatki pod tymi progami ma oryginalne VTSowe. Pod maską i w środku igła... Polecam
sprzedaje go po kosztach ale jako samochód dla dziewczyny czy coś to świetny wybór !!M - Pon 08 Wrz, 2008 MichałVlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 co Michał ? ma zamknąć temat ? czy co ? M - Pon 08 Wrz, 2008 To dla niego Bad-i - Pon 08 Wrz, 2008
eM napisał/a:
To dla niego
75 KM - juz widze jak skacze po sufit Vlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 Tam trzeba te dodatki zdjąć i zrobić to uderzenie z tyłu. Za 8tys z haczykiem saxo z 2002 roku w takim stanie to dobry myk Niemy - Pon 08 Wrz, 2008 to uderzenie to pikus, ale zeby zrobic z niego VTS'a i zdjac te badziewne plastiki to bedzie troche kosztowaloCHRZANEK - Pon 08 Wrz, 2008 Widziałem i ...
Na miejskie wozidełko całkiem przyjemny.
Laminaty out.
W środku piekna tapicerka
Pod maską schludnie.
No nikt nie mówi żeby z tego robic 1,6 16V bo faktycznie mija się z celem, ale jka ktoś chce ekonomiczne 1,4 wyglądające jak VTS to ... chyba OK anjas - Pon 08 Wrz, 2008 moim zdaniem to samochód dla sharxa. Trzeba pozdejmować spojlery, zeswapować i sprzedać dalej. Któż inny mógłby się tego podjąć?fydi - Pon 08 Wrz, 2008 "WISNIOWA PERłA"
robię pałę na wiśniowo i perłowo, a Ty?
mój kolor nawet te nakładki i zderzaki są tak samo malowane bo nie mają czarnych listw Vlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 i ma felgi od Xsary Picasso mnie się podoba pomijając fakt że trzeba zdjąć wszystkie plastiki... gejluki i jedną brewkę bo druga sama odpadła ze wstydu Michał - Pon 08 Wrz, 2008 ehehehhehe
ło kurewa
mi też włodziu sie bardzo podoba . Calibra też
maciek - zajebie cie Misiek_lbn - Pon 08 Wrz, 2008 jak bym sie pozbył Clio, to bym wziął Vlodarsky - Wto 09 Wrz, 2008
Michał napisał/a:
mi też włodziu sie bardzo podoba . Calibra też
To nic śmiesznego Michał... tak jak pisze plastiki do wyrzucenia ale saxo jest jak nowe.
I nie rozumiem tego o Calibrze ? Porównujesz saxo do Calibry ? No to nieźle.Dariano - Wto 09 Wrz, 2008 Pięknie ktoś oszpecił saxofona . Moze lepiej bedzie Marek jak twój kolega sam ogarnie sciągniecie badziewia , podejrzewam ze przyspieszy to znacznie sprzedaz.