To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [F] Nie zadzieraj z fryzjerem

Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008
Temat postu: [F] Nie zadzieraj z fryzjerem
Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan (USA, 2008)
Komedia

Reżyseria: Dennis Dugan
Scenariusz: Judd Apatow, Adam Sandler, Robert Smigel

Treść

Agent Mossadu pozoruje swoją śmierć, a następnie przenosi się do Nowego Jorku, gdzie zamierza spełnić swoje największe marzenie: zostać fryzjerem.

Obsada »

Adam Sandler - Zohan
John Turturro - Phantom
Emmanuelle Chriqui - Dalia
Rob Schneider - Salim
Mariah Carey - Mariah Carey
Chris Rock - Taksówkarz

Mocno marny jest to film, spodziewałem sie czegoś chociaz na poziomie Mr.Deeds a tu jakas tragedia moze ze 2 - 3 fajne momenty a tak żałośnie jest. Szkoda kasy na bilet do kina .... gdyby grał w tym filmie Ben Stiler to byłyby to najgroszy film roku wg mnie .....

Michał - Wto 16 Wrz, 2008

o tak , ben stiler by go pogrążył na maxa już
PiTT - Wto 16 Wrz, 2008

fajnie, że śledzisz temat:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=4423
:fuck:
a co do filmu to zupełnie się nie zgodzę, jest to mocno popierdzielona komedia i tyle
może miałeś gorszy dzień, ja też czasami tak mam, że mnie nic nie bawi
było kilka niezłych momentów a ogólnie trzeba wszystkie filmy z Sandlerem brać z dużym przymrużeniem oka bo to nie są normalne komedie :lol2:

Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008

eh na 2 stronie jest sorry :crazy:

uwielbiam z nim filmy, ale jakos spodziewałem sie czegos lepszego po tej produkcji ...

Jakarti - Wto 16 Wrz, 2008

a mi sie podobał i smialem sie w chwilach licznych :D

...spatyczkowalbym cos... :D

Rudello - Śro 17 Wrz, 2008

ahhhh złe nastawienie.
oglądałemm i mistrz... wiadomo do tego typu filmów trzeba sie przygotować albo mieć odpowiedni humor ;-)
I like it!

carlose - Śro 17 Wrz, 2008

filmy z Sandlerem zawsze były fajne, ten to poprostu namaxa głupia komedia.. czasami śmieszana czasam niewiadomo oco chodzi o_O
osobiście myślałem że będzie coś lepszego, do kina nie polecam... no chyba że darmowe bilety :lol2:

qbus - Śro 17 Wrz, 2008

wczoraj ogladalem na kompie... no i tylko taka forme polecam no ew. wiadomo tv... do kina zdecydowanie odpada... ja akurat lubie Sandlera wiec film mnie momentami smieszył ale tak naprawde jest to głupia i bardzo często zenujaca komedyjka :)
Maciusiowy - Pią 19 Wrz, 2008

super filmik...dużo śmiesznych momentów, zgadzam się z chłopakami, że to kwestia odpowiedniego nastawienia: że nie idziesz na ormiański film, ale na debilną komedię z Sandlerem :rotfl:
Misiek_lbn - Nie 28 Wrz, 2008

komedia jak komedia, mi się podobała w sumie :)

ale i tak fryzjerka i jego przyszła żona przebijała wszystko, prześliczna jest... :*