Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] I-Phone 3g 16Gb czarny , lepszy od Iphona gottiego i ...
Michał - Śro 17 Wrz, 2008 Temat postu: [S] I-Phone 3g 16Gb czarny , lepszy od Iphona gottiego i ...Witam
Znowu mam telefonik do sprzedania.
Tym razem Iphone 3g.
dostałem nowy telefon w erze. Będe go mieć ok poniedziałku. Nie będe otwierać pudełka nawet.
Cena niższa niż na allegro
Kolor Czarny.
ps. ten od gottiego to tak szczerze kalkulator , podróba bierzcie doe mnie nie od niego .
Od niego nie warto , ode mnie warto. Ode mnie wszystko warto. Ja mam najlepszego ajfona bo z ery, a wiadomo ze era dostaje najlepsze. Gotti tez ma z ery ale z tej gorszej ery. Jak kto wezmie od niego staje sie szarym, a jak ode mnie czerwonym. Ja tu rozdaje karty , wiec brać ode mnie. NAwet jak ktos ma telefon, wezcie ode mnie. Ode mnie bierzecie.FreeMan - Śro 17 Wrz, 2008 Misiek cena ?PiTT - Śro 17 Wrz, 2008 Lenny chciał kupić dla żony, ale biały
dam 2000zł.
nie nie nie, 200zł. M - Śro 17 Wrz, 2008 ja juz mam rezerwacje za 100 sp&&&laj rasta - Śro 17 Wrz, 2008 Spadajcie obaj - ja mam rezerwację za przwózkę Morsem Gotti - Śro 17 Wrz, 2008 Temat postu: Re: [S] I-Phone 3g 16Gb czarny , lepszy od Iphona gottiego i
Michał napisał/a:
Witam
Znowu mam telefonik do sprzedania.
Tym razem Iphone 3g.
dostałem nowy telefon w erze. Będe go mieć ok poniedziałku. Nie będe otwierać pudełka nawet.
Cena niższa niż na allegro
Kolor Czarny.
ps. ten od gottiego to tak szczerze kalkulator , podróba bierzcie doe mnie nie od niego .
Od niego nie warto , ode mnie warto. Ode mnie wszystko warto. Ja mam najlepszego ajfona bo z ery, a wiadomo ze era dostaje najlepsze. Gotti tez ma z ery ale z tej gorszej ery. Jak kto wezmie od niego staje sie szarym, a jak ode mnie czerwonym. Ja tu rozdaje karty , wiec brać ode mnie. NAwet jak ktos ma telefon, wezcie ode mnie. Ode mnie bierzecie.
leże Gaydek - Śro 17 Wrz, 2008 To ja tylko przypomnę, co to za sprzęt (wiem, że było) .
rasta - Śro 17 Wrz, 2008
Gaydek napisał/a:
To ja tylko przypomnę, co to za sprzęt (wiem, że było) .
Jednak IPhone wymiata Bad-i - Pon 22 Wrz, 2008 Majk mam Ci zrobić konkurencję ??206 Gti - Wto 23 Wrz, 2008 Michał, a nie chcesz wymienić sie za moją Nokie N95 ??
Dopłace troszkę nawet.Gotti - Wto 23 Wrz, 2008 jaka to ta okazyjna cena że mój już się dawno sprzedał? Bad-i - Śro 24 Wrz, 2008 ile dajecie za Iphona, niestety po 2 tygodniach uzytkowania kobiete strzelil chu...... DeeS - Śro 24 Wrz, 2008 pewnie z 600 zł anjas - Śro 24 Wrz, 2008 a za ile chcesz sprzedać Bad-i?
może bym sobie coś pozmieniał...Michał - Sob 27 Wrz, 2008 jezu.
nikt nie chce tego gówna kupić.
nowa cena , 1300 zeta
na allegro jest 1500