lenny - Pon 03 Kwi, 2006 Temat postu: kto pomoże...!?ziomki,
takie oto foto załączam
czy któryś magik z photoshopem mógłby zainscenizować jak będą wyglądały felaszki owe w kolorze antracytowym, grafitowym czy jakimś takim....
i odrazu odpowiadam na pytania które zapewne by się pojawiły,
NIE, gejlooki juz sprzedany, na samochodzi mam czerwoniutkie lampeczki...!
z góry dzięki za pomoc,
właśnie zastanawiam się czy nie pierdyknąć ich w taki kolor, co myślicie... do białasa może dobrze wyglądać...Vlodarsky - Pon 03 Kwi, 2006 wydaje mi sie, że do takiej zabawy to są troche za ciemne na tym zdjęciu. lepiej jak by były dobrze naświetlone - tzn żeby było je dobrze widać poprostu...lenny - Pon 03 Kwi, 2006 takie może..?!?
jesczze mniej aktualne jest ale najważniejsze felaszki...Michał - Pon 03 Kwi, 2006
jesczze mniej aktualne jest ale najważniejsze felaszki...
fajne gej luki, wez je zdejmij :560: :560: :569: Vlodarsky - Pon 03 Kwi, 2006 ok - będe w domu to zrobie kilkalenny - Pon 03 Kwi, 2006 heheh!! Michał!!! dobry jesteś..... vlodarsky - thx man!!
[ Dodano: 2006-04-04, 16:47 ]
vlodarsky - my man!! przypominam się delikatnie...:]Loko - Śro 05 Kwi, 2006 Prosze bardzo
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 ]
No i drugie zdjecie:
Michał - Śro 05 Kwi, 2006 mi sie nie podoba
ja bym na biało mazał....nox - Śro 05 Kwi, 2006 mnie sie podoba mam podobny dylemat moja ixerka teżjest biała kupiłem ją na białych felgach i jakoś mi to niepasuje i zastanawiam się zęby polakierowac je w jakimś blink blink grafitowym metalicu Loko - Śro 05 Kwi, 2006 No to jeszcze biała dla porównania:
lenny - Śro 05 Kwi, 2006 loko, thx elotof!!
i kozak jest.... naprawde eleganco wygląda...
biały odpada nabank, do białego skuraka nie bardzo pasi moim zdaniem,
grafit natomiast zajebiscie wyglada! chyba wejdę w temat....
mps - Śro 05 Kwi, 2006 Biały zdecydowanie NIE. Grafit - bardzo OK!Michał - Śro 05 Kwi, 2006
wiem
to jest saxo ale pasuje i to bardzo.Michał - Śro 05 Kwi, 2006 chciqałbym dodac ze biała felga optycznie jest wieksza, natomiast czarna, mniejsza. A to tez chyba ważne.lenny - Śro 05 Kwi, 2006 na pewno białas na profilu 35 wygląda dobrze,
u mnie jest 50 narazie więc stawiam na grafajt...