HydePark - Namierzenie właściciela samochod po numerach rejestracyjnych
anjas - Wto 23 Wrz, 2008 Temat postu: Namierzenie właściciela samochod po numerach rejestracyjnychCześć,
czy ktoś ma jakąkolwiek możliwość namierzenia właściela samochodu po numerach rejestracyjnych?
Potrzebuję sprawdzić jednego człowieka.
Dość ważne.Młody Papież - Wto 23 Wrz, 2008 google milczy? anjas - Wto 23 Wrz, 2008
Dżon napisał/a:
google milczy?
no niestety FreeMan - Wto 23 Wrz, 2008 a rejstracja z jakiej dzielnicy/miasta ?anjas - Wto 23 Wrz, 2008 WGM - Grodzisk Mazowiecki M - Wto 23 Wrz, 2008 Musisz miec znajomego policjanta, inaczej to chyba wydzial komunikacji.Barejka - Wto 23 Wrz, 2008
anjas napisał/a:
WGM - Grodzisk Mazowiecki
pewnie kolege ochlapal bo pogoda nie zaciekawa nie wiem czy to realne ale mysle ze znajomy policjant z drogowki moglby tu pomoc jesli oczywiscie jesli ktos takiego ma Bad-i - Wto 23 Wrz, 2008 Anjas nie ma takiej mozliwosci. Wszyscy w wydziale są przerażeni jezeli maja cos takiego zrobic. Wiem bo ja mialem podobna sytuacje i nic (a oferowałem grubą kase i to znajomym)anjas - Wto 23 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
Anjas nie ma takiej mozliwosci. Wszyscy w wydziale są przerażeni jezeli maja cos takiego zrobic. Wiem bo ja mialem podobna sytuacje i nic (a oferowałem grubą kase i to znajomym)
kurcze, kiedyś nie było najmniejszego problemu (ale nie w wydziale komunikacji tylko w policji)... ale teraz może coś się pozmieniało.k-mart - Śro 24 Wrz, 2008 eeeeeech, kiedys to byly czasy.....lapowki, znajomi itd.
Teraz nie wiadomo jak sie odezwac do tych nadetych kutafonow bo jeszcze moga powiedziec "Ale my tu mamy mikrofon"anjas - Śro 24 Wrz, 2008
k-mart napisał/a:
eeeeeech, kiedys to byly czasy.....lapowki, znajomi itd.
???k-mart - Śro 24 Wrz, 2008 Bo dzisiaj nawet trzeba sie zastanawiac jak zalatwic tak latwa sprawe jak wlasnie ta.
Kiedys telefon, flaszka, i po sprawie.M - Śro 24 Wrz, 2008 No tak ale gejmart, czy chcialbys zeby ktos za flaszkę dowiedzial sie gdzie mieszkasz?
To dziala w obie strony, jednak dobrze jesli dane nie sa dostepne dla kazdego.k-mart - Śro 24 Wrz, 2008
eM napisał/a:
No tak ale gejmart, czy chcialbys zeby ktos za flaszkę dowiedzial sie gdzie mieszkasz?
To dziala w obie strony, jednak dobrze jesli dane nie sa dostepne dla kazdego.
Jeszcze nie jestem kryminalista, wiec nie mam sie czego obawiac. Jesli komus nie podoba sie moj styl jazdy, coz - jego sprawa. Niech sie dowiaduje.M - Śro 24 Wrz, 2008 Ale jakbys nic nie przeskrobał a jakis psychopata by mial zle zamiary wobec Ciebie bo np miales zlote alufelgi zamiast kolpakow.