Barejka - Wto 23 Wrz, 2008 odgrzeje kotleta do kogo mam sie zglosic aby zaskupic naklejke klubowa jesli oczywiscie taka mozliwosc jeszcze jest bo bylbym zainteresowany dwiema sztuakamiBart - Wto 23 Wrz, 2008 Barejka, cierpliwości, przed Tobą baaardzo długa droga...
kolejne kręgi wtajemniczenia, obrzędy typu klękanie do miecza, chapanie po kule i takie tam TomsoN - Wto 23 Wrz, 2008 Wpierw czerwoni muszą Cię pasować swoimi mieczami.Barejka - Wto 23 Wrz, 2008 Ale jaja to gdzie giermek moze sie stawic na mieczowanie lub biczowanie
a jak powiem haslo to zostanie dla mnie taki maly przywilej ze bede mogl otrzymac za oplata naklejke??
Haslo brzmi Hondom mowimy stanowczo NIE bez urazy dla japonskich wozow Greg - Wto 23 Wrz, 2008
Barejka napisał/a:
Haslo brzmi Hondom mowimy stanowczo NIE
Chyba każdemu się tym hasłem nie przypodobasz. TomsoN - Wto 23 Wrz, 2008 uuuuu eM Ci spuści wpier.dol
CHRZANEK - Wto 23 Wrz, 2008 Biorac pod uwagę że eM jest jednym z Adminów to czuje że nawet na zieleń szansa przepadła...Barejka - Wto 23 Wrz, 2008
TMs napisał/a:
uuuuu eM Ci spuści wpier.dol
jak hapanie dzidy to nie wpi..dol albo rybka albo pipka anjas - Wto 23 Wrz, 2008
Barejka napisał/a:
jak hapanie dzidy to nie wpi..dol albo rybka albo pipka
są tacy co lubią takie połączenia... Barejka - Wto 23 Wrz, 2008
anjas napisał/a:
Barejka napisał/a:
jak hapanie dzidy to nie wpi..dol albo rybka albo pipka
są tacy co lubią takie połączenia...
to ja nie jestem z tych CHRZANEK - Wto 23 Wrz, 2008
Barejka napisał/a:
ja nie jestem z tych
Mówi się: Ja nie jestem z TychówBarejka - Wto 23 Wrz, 2008 z tychow tez nie bo ze wsi jestem Misiek_lbn - Wto 23 Wrz, 2008 z kresów Barejka - Wto 23 Wrz, 2008 ze wsi to ze wsii koniec a wicie dlaczego dwie naklejki?? jedna na 106 druga na T25 zobaczcie co to za polny wyjadacz CHRZANEK - Wto 23 Wrz, 2008 T25 ??