Maciusiowy - Pią 26 Wrz, 2008 Temat postu: Regeneracja felgMam pytanko: chodzi mi o namiary na firmy na śląsku, które zajmują się tematem regeneracji / malowania felg aluminiowych z góry dzięki za sugestieBart - Pią 26 Wrz, 2008 pwM - Sob 27 Wrz, 2008 bart napisz tutaj, moze komus sie przydacMłody Papież - Sob 27 Wrz, 2008 nie bądź głupi! nie pisz!!Bart - Sob 27 Wrz, 2008 spoko, napiszę, tylko muszę się z kumplem, który się taki rzeczami zajmuje rozmówić Młody Papież - Sob 27 Wrz, 2008 ...dobrze to rozegrałeś Greg - Sob 27 Wrz, 2008 A zna ktoś taka firmę w Wawie? Żeby robili dobrze, tanio i mieli duzy wybór kolorów lakieru... Michał - Sob 27 Wrz, 2008 poszukaj na forum, było ze 100 razy juz o firmie w wawie.
min. ja lakierowałem fele do saxo , jakarti i ktoś tam jeszczeStacho - Sob 27 Wrz, 2008 Ja moge zregenerować komuś felgi tylko to Lublin Michał - Sob 27 Wrz, 2008 jak to ty ?
zajmujesz się czymś takim ?
poważnie sie pytam , bo kupiłem ozety ale troche pomęczone.Młody Papież - Sob 27 Wrz, 2008 nie trzeba się 'zajmować' żeby to zrobić
oczywiście zależy jeszcze co rozumiemy jako 'regeneracja'Maciusiowy - Sob 27 Wrz, 2008
Dżon napisał/a:
oczywiście zależy jeszcze co rozumiemy jako 'regeneracja'
Myśle, że chodzi o przywrócenie trochę 'zmęczonych' felg do stanu wizualnie OK Nie mówie o sztukowaniu popękanego badziestwa, ale o np. korekcji przytartych rantów MoRToN - Śro 01 Paź, 2008 Odradzam Renowacja-felg na Instalatorów 5 w Wawie. Lakier sezonu nie wytrzymał - cąły popekany
To tak do Grega co by sie tam nie kierował.mi - Śro 01 Paź, 2008 a musisz tyle hamować?!Greg - Śro 01 Paź, 2008
MoRToN napisał/a:
Odradzam Renowacja-felg na Instalatorów 5 w Wawie. Lakier sezonu nie wytrzymał - cąły popekany
O proszę. Daja przecież 12 m-cy gwarancji - minął już ten okres?