Michał - Czw 02 Paź, 2008 Temat postu: Lexus is 250Joł jooł
Potrzebuje informacji o tym samochodzie. Najlepiej sprawdzonych ifnromacji. Raczej zagosci u moich starych w garazu ale nie znamy nikogo kto mógłby nam udzielić info z pierwszej ręki.
ps. prosze nie pisać ze lepszy za tą kase jest ten bądź tamten , bo ten lex wydaje sie spełniać wszystkie wymagania me starych.
ps2. saxorula , wybiłem camre staremu z łba Janusz - Czw 02 Paź, 2008 o jakim roczniku mówimy??Michał - Czw 02 Paź, 2008 2007
2.5 v6, 208 kuca dokladnielenny - Czw 02 Paź, 2008 no jeśli is250 to od 2007 z tego co pamietam...
moj braciach takim jezdzi, sam tez go upalalem...
dla mnie 5- tylko ze wzgledu na osiagi, rakieta to to nie jest...
w wersji z polautomatem i skrzydelkami przy kierownicy jest zajebista, biegi lataja szybko w dol i w gore
komfort dobry ale jest kompromis z dobrym klejeniem w zakretach
standard wykonczenia i wykonania na 4+
fajna pozycja za kierownicą, spalanie miesci sie w 15 w miescie, malo miejsca z tylu...
ogolnie najfajniejszy lexus chyba w tej chwili...Janusz - Czw 02 Paź, 2008 serwis leksa jest mega drogi... czesci tyż... ale jak sie tego nie boja to tylko brac..... mi osobiscie sie bardzo podoba.... nawte w tej starszej budzie..... tylko koszty utzrymania masakryczne.. ten nowy jest na tyle młodym modelem ze w sumei to jeszcze nie wiadomo co tam pada albo poprostu nic pozatym wypas lenny - Czw 02 Paź, 2008 jeszcze jedno... ostatnio widzialem isF... uufff.... masakra!!!!!!Bad-i - Czw 02 Paź, 2008 http://forum.hothatch.org...?t=4494&start=0 i wszystko na temat tego lexusa Michał - Czw 02 Paź, 2008 moze serwis i drogi ale w sumie to toyota , więc oczekujemy ze będzie nam służył bez awaryjnie. manual czy automat z łopatkami za kierownicą ?Bad-i - Czw 02 Paź, 2008
Michał napisał/a:
moze serwis i drogi ale w sumie to toyota , więc oczekujemy ze będzie nam służył bez awaryjnie. manual czy automat z łopatkami za kierownicą ?
tak czy siak nie jezdzi dlatego ja bym brał w automacier26rulez - Czw 02 Paź, 2008 Z tego co sie orientuje - dosc mocno awaryjny
nie idzie, duzo pali, mało miejsca
jedynym plusem to spasowanie materiałów- Panowie z lexusa sa pod tym względem mistrzami swiata.lenny - Czw 02 Paź, 2008
r26rulez napisał/a:
duzo pali
akurat to jest pojeciem wzglednym... 15l na 2.5l pojemnosci uwazam za zdrowy wynik... przy jezdzie mieszanej w miescie moja hania robie 13-15...
chcesz malo palic kup cos na gazie....Greg - Czw 02 Paź, 2008 Lexus się nie psuje. Rodzice mojego znajomego właśnie kupili trzeciego z USA i nic nigdy się nie działo. Jeden nawet jeździł przez 150 000 km bez puszki filtra powietrza (no i bez samego filtra) bo po sprowadzeniu nikt nie zauważył że go nie ma i NIC się nie działo.
IS jest fajny, strasznie mi się podoba. Można kompresor założyć, kit to jakieś 2000Ł + szpera jeszcze. r26rulez - Czw 02 Paź, 2008 samochód może dużo palić pod warunkiem że ze spalaniem idzie jakieś przyspieszenie.
a w tym lexusie wrazenie z przyspieszania jest moim zdaniem takie same jak w audi a4 B8 1.8Tfsi 160KM.
A spalanie w audi po miescie to 9-11.M - Czw 02 Paź, 2008 kolega r26 ma widoczną alergię na japonce
- zauważył pokątnie eMdzik - Czw 02 Paź, 2008
lenny napisał/a:
ogolnie najfajniejszy lexus chyba w tej chwili...
W lexusie chyba nie zatrudniaja obecnie zadnego designera, wyzsze modele wygladaja gorzej niz logan.
Lexus w prezentacjach pokazuje glownie przod.
Ten model:
Na tym zdjeciu wyglada bardzo korzystnie, na zywo dramat.