Anonymous - Pon 06 Paź, 2008 Temat postu: Zakup S3Witam moi mili parafianie.
Z góry mówie ze nie wiem czy dobrze wybrałem dział na forum na tego posta wiec niech ktoś, mądrzejszy, sprytniejszy, przystojniejszy poprostu "lepszy gość" przeniesie tam gdzie powinien sie on znaleźć.
Otóż rozważam zakup Audi S3 tak tak (tutaj chciałem pozdrowić Marka23 ) i znalazłem coś co mnie interesuje tylko ze jest dosyc daleko od mojego miejsca zameldowania w dodatku po tekich drogach ze ojejku jejku.
To ta fura
I mam pyatnie czy zna ktoś ten samochód, moze jest z okolic i mógłby podjechac rzucic okiem na to cacko? W zamian za nie wiem co to kwestia dogadania. Jest to dosyc pilna sprawa dlatgo bede bardzo wdzięczny za jakie kolwiek informacje Pozdrawiam!Vlodarsky - Pon 06 Paź, 2008 Niech wszystkie lancery drżą w Skoczowie !!!!!!!!!!Anonymous - Pon 06 Paź, 2008 Niestety nie ma co drżeć bo takich nie ma w Skoczowie Będzie jeśli tylko Łukasz zobaczy ze jest w stanie utrzymać S3 to nabędzie ładne EVO Bad-i - Pon 06 Paź, 2008 Szacun u K- marta + 600 Mick - Pon 06 Paź, 2008 ziom zamów sobie inspekcje.
koszt około 100 zł.Bad-i - Pon 06 Paź, 2008
Mick napisał/a:
ziom zamów sobie inspekcje.
koszt około 100 zł.
ty zboku, nie dosc ze tylek wystawiles to jeszcze 100 za to dałeś ??Anonymous - Pon 06 Paź, 2008 No właśnie dzisiaj pierwszy raz obaczyłem ze jest możliwość inspekcji. Korzystał już ktoś z was kiedyś z tej inspekcji? Ale wolałem tez zapytać bo być może ktoś z was zna to auto i wie ze np nie miało przodu, dachu lub tez jest w świetnym stanie omijając tą inspekcje, bo ciężko byłoby wołać inspekcje do każdego auta które znajdziemy i tak tylko wydawać stówki... To jak zna ktoś temat?Mick - Pon 06 Paź, 2008
Bad-i napisał/a:
Mick napisał/a:
ziom zamów sobie inspekcje.
koszt około 100 zł.
ty zboku, nie dosc ze tylek wystawiles to jeszcze 100 za to dałeś ??
no to nie wiesz, że ja przecież tak wyglądam, że nawet za Sex muszę płacić?
Marcel zamawiał kiedyś taką inspekcje.PiTT - Pon 06 Paź, 2008 proponuję poszperać trochę na forum audi a3
tam na bank jest opisany, ktoś może już oglądał i może się wypowiedziećanjas - Pon 06 Paź, 2008
PiTT napisał/a:
proponuję poszperać trochę na forum audi a3
tam na bank jest opisany, ktoś może już oglądał i może się wypowiedzieć
a ja proponuję zajrzeć na forum calibry. Co prawda o tym audi tam pewnie nikt nie słyszał ale są niezłe dupy Vlodarsky - Pon 06 Paź, 2008
anjas napisał/a:
a ja proponuję zajrzeć na forum calibry. Co prawda o tym audi tam pewnie nikt nie słyszał ale są niezłe dupy
leże i kwicze Anonymous - Pon 06 Paź, 2008
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
proponuję poszperać trochę na forum audi a3
tam na bank jest opisany, ktoś może już oglądał i może się wypowiedzieć
a ja proponuję zajrzeć na forum calibry. Co prawda o tym audi tam pewnie nikt nie słyszał ale są niezłe dupy
gdyby nie Ty to nie wiem co... lenny - Pon 06 Paź, 2008 hehehe:)kubas - Pon 06 Paź, 2008 tanie to audi troche co ?
chlopaki to nie anjas to jego kamerdyner, anjas dzisiaj caly dzien śpi...k-mart - Pon 06 Paź, 2008 Gratuluje decyzji!
Wiecej nic nie napisze, czytam i sie ciesze ze ktos dorosl do tej decyzji!