PieQt - Śro 08 Paź, 2008 Temat postu: Foka - bita, zmasakrowana, draśnięta??Dobra - źle zamieściłem wcześniej posta - więc tak - zbieram opinie na temat foki
wiem, że zdjęcia są kupą straszną, ale może podpowiecie na co zwrócić uwagę
Do tej pory wypowiedzieli się:
anjas napisał/a:
moje zdanie znasz - strzał był porządny.
Ale na wypadek gdyby inni się nie wypowiedzieli to coś zaproponuję:
- "Michał: kupa straszna, w życiu bym nie wsiadł to tak rozpiżdżonego samochodu, zioooom"
- "K-mart: bezwypadek, igła!"
inni... ?
Bad-i napisał/a:
ja jestem jak K-mart. nie ma znaczenia jak dostal pytanie jak zostal naprawiony.
wziac auto do 2 serwisow Forda i zrobic pelne badania - wydasz 500 ale bedziesz wszysko wiedzial. Pozniej na koniec do rajdowej stajni na sprawdzenie punktow budy i juz
Bad-i napisał/a:
moja rada; pojechac obejrzec, sprawdzic, itd..... i podjac decyzje
Vlodarsky napisał/a:
Moje zdanie takie, że prób powinni wymienić (mam nadzieje, że w punktach gdzie jest fabrycznie zgrzewany bo będzie jak fabryka) ciekawi mnie słupek i jeżeli dostał słupek czy nie ściągnął dachu w dół trochę... Miernikiem grubości lakieru dokładnie punkt po punkcie trzeba sprawdzić i dokładnie obejżeć jak to jest zrobione. Słabe zdjęcia strasznie... nic nie widać.
Dzięki Vlodarsky wiem, że muszę sprawdzić słupek i dach - coś jeszcze??? Samochód już jest po naprawie, cena dość atrakcyjna jak na st, więc żywo jestem zainteresowany kupnemCHRZANEK - Śro 08 Paź, 2008 Jak dla mnie to to jest do naprawienia w sposób poprawny.
Tez jestem za tym żeby pojechać i obaczyć.Niemy - Czw 09 Paź, 2008 troche dostal, to napewno, ale nie jest zle
progiem bym sie wogole nie przejmowal, bo to szczegol
tylne kolo-nie widac za bardzo na tych zdjeciach ale przypuszczam ze nie dostalo mocno, bo felga bylaby pogieta-oczywiscie ktos mogl podmienic
drzwi na bank do wymiany poszly i tylny blotnik pewnie tez
czy slupek sciagnal dach? ze zdjec tego nie mozna okreslic-jesli dach byl lakierowany to pewnie tak, ale niewiele ma to do rzeczy, przejechac sie i sprawdzic czy nie wieje kolo uszczelek
ja jakbym to auto spotkal w takim stanie, za dobra cene to biore na bank
ps: te fotki to nie sa czasem z komisu w Gliwicach?PieQt - Czw 09 Paź, 2008 nie z Gliwic - ten fokus jest już zrobiony, to są foty historyczneAnonymous - Czw 09 Paź, 2008 ile to to ma kosztowac?
nie wyglada źle ale teraz też wszystko zależy jak to ktoś zrobił, bo widziałem bardziej rozbitego i dobrze zrobionego i można to było rozpatrywać jako draśnięcie Bad-i - Czw 09 Paź, 2008 ja powiem tylko tyle (dopiero teraz doczytałem to info) - jezeli to auto jest z Gliwic i bylo tam robione to tym bardziej sprawdzic. Gdzies kiedys obilo mi sie o uszy o kims z Gliwic co robil w ten sposob fury (tzn sprzedawal zle naprawione)anjas - Czw 09 Paź, 2008
Bad-i napisał/a:
Gdzies kiedys obilo mi sie o uszy o kims z Gliwic co robil w ten sposob fury (tzn sprzedawal zle naprawione)
nie z Gliwic, z Poznania.
Było sprowadzone bite ale jest już naprawione - podobno wygląda teraz bardzo ładnie.Bad-i - Czw 09 Paź, 2008
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Gdzies kiedys obilo mi sie o uszy o kims z Gliwic co robil w ten sposob fury (tzn sprzedawal zle naprawione)
nie z Gliwic, z Poznania.
Było sprowadzone bite ale jest już naprawione - podobno wygląda teraz bardzo ładnie.
a to wszystko jasne PieQt - Czw 09 Paź, 2008 jak się obrobię z pracą to pojadę obejrzeć i dam znać jak to na żywo wyglądaanjas - Czw 09 Paź, 2008 Zrób dobre zdjęciak-mart - Czw 09 Paź, 2008 Mi sie ST bardzo podoba, rozbicie srednie.
Jesli cena dobra, to bym w to wszedl.
Golfa V gti niszczy pod kazdym wzgledem.anjas - Wto 14 Paź, 2008 PieQt, fura dla Ciebie. Zapomnij o tamtym focusie:
http://moto.allegro.pl/it...bialy_fvat.html
anjas - Wto 14 Paź, 2008 A właśnie PieQt, dlaczego Twój nick się pisze przez takie duże Q? Podkreślasz symbolikę dużego brzuszka z małym ogonkiem? szymlorek - Wto 14 Paź, 2008 Anjas ma racje, golf jest mega. MA wszystko fajne łącznie z kolorem i znaczkiem !
I dodatkowo nie jest pogniecione jak taki jeden z linka wyzej
Imho nie ma co sie zastanawiac VW Gti mistrzem jest i tyle Michał - Wto 14 Paź, 2008 net !! andrzejek widze ze troche opuscił sie
biere foke ze względu na wlasciwosci jezdne