MotorSport - [INFO] Rajd Barbó(b)rka - 13 Grudnia 2008
CHRZANEK - Czw 09 Paź, 2008 Temat postu: [INFO] Rajd Barbó(b)rka - 13 Grudnia 2008Info z serwisu rallyonline.pl :
Automobiklub Polski poinformował nas o zmianie terminu Rajdu Barbórki Warszawskiej. Tradycyjne zamknięcie rajdowego sezonu pierwotnie zaplanowano na 6 grudnia.
FIA w międzyczasie zmieniła jednak kalendarz RMŚ i warszawska impreza kolidowała by z Rajdem Walii. W tym samym terminie rozgrywany jest też Prażsky Rallysprint. Organizator zdecydował więc, że impreza rozegrana zostanie tydzień później, 13 grudnia.
W tym roku zaplanowano 7 odcinków specjalnych - tylko jeden z nich będzie pokonywany dwukrotnie. Jak zwykle można spodziewać się bogatej obsady uczestników z różnych kategorii krajowych sportów motorowych, organizator stara się też aby pojawiła się gwiazda z zagranicy.
Panowie - zakładam że podobnie jak przed rokiem organizujemy zbiorowa oglądarę Niemy - Czw 09 Paź, 2008 tradycyjnie trzeba tam byc!
nie ma to jak Karowa Bad-i - Czw 09 Paź, 2008 no to super sie sklada bo nie musze przekladac wyjazdu narciarskiego.
Mam pytanie, czy jest ktos zainteresowany kupnem wejsciowek VIP (chyba 95 pln bylo w zeszlym roku) ??
1. Bad-iFreeMan - Czw 09 Paź, 2008 1. Bad-i
2.FreeManMick - Czw 09 Paź, 2008 1. Bad-i
2. FreeMan
3. Mick + 3 kolegów z którymi jeżdżę na rajdyMaciek - Czw 09 Paź, 2008 Radziu wie gdzie jest przebitka przez plot tu i uwdzie:P wejściówki tylko na karową chyba albo na bemowo będą potrzebne
I'm IN..kubas - Czw 09 Paź, 2008 jesli tylko uda sie dopiac budzet to postaram sie byc tak jak w zeszlym roku !! szymlorek - Czw 09 Paź, 2008
kubas napisał/a:
jesli tylko uda sie dopiac budzet to postaram sie byc tak jak w zeszlym roku !!
Więc i mnie nie może zabraknąć qbus - Czw 09 Paź, 2008 hmm nigdy nie bylem na barborce... kiedys stalem na rajdzie warszawskim na bemowie i powiedzialem sobie nigdy wiecej rajdów w warszawie... and? moze jakby sie ekipa z poludnia zebrala i zrobila by sie przy okazji spota? who knows... who knows... bardziej kozacka jest cieszynka... tam mnie napewno nie zabraknie PieQt - Czw 09 Paź, 2008 ja jestem chętny na wejściówkę, potrzebuję 2 (dla siebie i brata)
kupujemy razem, czy każdy sobieCHRZANEK - Czw 09 Paź, 2008 Na razie kazdy sobie
Ja zapraszam wszystkich z polski bo zarówno Kubas jak i Szymlor moga potwierdzić że da się oglądać rajdy w wawie tylko trzeba wiedzieć gdzie
qbus napisał/a:
bardziej kozacka jest cieszynka... tam mnie napewno nie zabraknie
Przejechałbym się choćby po to żeby Ciebie poznać
Jeżeli będzie 3 chętnych na wyjazd z Wawy na cieszynkę to ja bede tym 4tym do brydża szymlorek - Czw 09 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Na razie kazdy sobie
Ja zapraszam wszystkich z polski bo zarówno Kubas jak i Szymlor moga potwierdzić że da się oglądać rajdy w wawie tylko trzeba wiedzieć gdzie
Rajd rajdem, chodź przyznać trzeba że karowa jest urokliwa, to zupełnie inny klimat niż nawet te klasyki z elmotu czy byłego rajdu polski w środku lasów i zdecydowanie warto to zobaczyć!:)
Nie mniej jednak co ważniejsze to też dobra okazja żeby poznać reszte klubowiczów
Miejmy nadzieje ze w tym roku frekwencja będzie jeszcze wyższa niż rok temu! Maciek - Czw 09 Paź, 2008 Radziu a kiedy jest cieszyńska?strick - Czw 09 Paź, 2008 Cieszynska jest 21-22.11CHRZANEK - Czw 09 Paź, 2008 21-22.11.2008