lukp - Śro 15 Paź, 2008 Temat postu: Polska-Słowacjapięknie chłopaki grają Misiek_lbn - Śro 15 Paź, 2008 a jaki wynik kubas - Śro 15 Paź, 2008 1:2Misiek_lbn - Śro 15 Paź, 2008 hm...
cóż k-mart - Śro 15 Paź, 2008 mi tam do smiechu nie jest.
kur.w.aGaydek - Śro 15 Paź, 2008 Boruc rulez .Niemy - Śro 15 Paź, 2008 nie ma co sie denerwowac
kiedys jaralem sie pilka, duzo gralem i kibicowalem
ale nie ma co owijac w bawelne, nasza pilka jest na BEZNADZIEJNYM poziomie!!
teraz leje na pilke cieplym moczemStacho - Śro 15 Paź, 2008 Niemy, miałem podobnie
Oglądałem wszystkie mecze wszystkie !
Dzisiaj tata do mnie mówi chodz na mecz, grzecznie odpowiedziałem że Polacy nie potrafią kopać w piłke bo miewają humory jak kobiety no i wyszło 2 szybkie bramki
dla mnie to co dzisiaj pokazali było żenujące fydi - Śro 15 Paź, 2008 Kur.wa. tyle mam do powiedzeniaPiTT - Śro 15 Paź, 2008 wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać wypierdalać
to tyle co mam do powiedzenia w temacie
k-mart - Śro 15 Paź, 2008 pierd.ole, nie ogladam wiecej!CHRZANEK - Czw 16 Paź, 2008 No dobra.. to zamykam
PS: zapomniałem że nie moge Młody Papież - Czw 16 Paź, 2008 a kto to grał?
no dobra... to ja zamknek-mart - Czw 16 Paź, 2008 Kazdy, kto nie interesuje sie Polska Pilka, jest podejrzany o szpiegostwo i antypatriotyzm.
A "ruski szpieg"rzucil juz dzisiaj haslami, czuwajcieCHRZANEK - Czw 16 Paź, 2008
k-mart napisał/a:
Kazdy, kto nie interesuje sie Polska Pilka, jest podejrzany o szpiegostwo i antypatriotyzm.
Każdy obywatel który nie mieszka w swojej ojczyźnie jest potencjalnym szpiegiem !!!
K-mart !!! To nie jest już śmieszne !!! Tzn żarty o szpiegach tak, ale błagam ani słowa o piłce, no chyba że HH.Org będzie grało.
Wystarczy mi w pracy w radiu gdzie biadola o tej piłce, w domu w TV mecze i super komentarze Andrzeja Strejlaua w stylu: "Myślę że obie drużyny będa chciały wygrać to spotkanie" itp...
Dość.
Forum jest moją jedyną ostoja bez tego bajzlu i wystarczy.