ktoś coś kupował już? Janusz - Nie 19 Paź, 2008 wtf ?? o co kaman?? co to legalne dragi czy jak?? bo nie ogarniam qbus - Nie 19 Paź, 2008 wszystko legalne, ja sie tam wybieram do sklepu ale jakos sie zebrac nie moge, qmple palili szalwie, strzal jak po poppersie tylko jazda troche dluzsza.Niemy - Nie 19 Paź, 2008 legalne, inaczej zamkneliby strone. Jadnakze co jakis czas znikaja pewne produkty-komus jest bardzi nie na reke, ze to legalne.
Probowalem SPICE i EX-SES-dziala, jednak smierdzi i zostawia bardzo ciezki beret
pozostane tradycjonalista qbus - Nie 19 Paź, 2008 dokladnie tych specyfikow mozna sprobowac ale uzywanie ich na dluzsza mete mija sie z celem. ja mam ochote na muchomory czerwone DeeS - Nie 19 Paź, 2008 Ziomki tez tego probowali i generalanie na niektorych dziala a na innych w ogole:> Ale szczerze mowiac nie ufam temy:>Wole jednak "swoje" "naturalne"
Pozdrawiam M - Nie 19 Paź, 2008 Butapren tez jest legalny ale niszczy mozg.Mikson ogarnij sie.Stacho - Nie 19 Paź, 2008 Dokładnie tak jak napisał DeeS na jednego działa na drugiego nie. Te "naturalne" lepsze.anjas - Nie 19 Paź, 2008 i sztuczne i "naturalne" to jedno wielkie gówno106 - Nie 19 Paź, 2008 i sztuczne i "naturalne" to jedno wielkie gówno - westchnął anjas rozsypujac na drewnianym stole bialy proszek...
anjas - Nie 19 Paź, 2008 dobra, zamykam
qbus - Nie 19 Paź, 2008
eM napisał/a:
Butapren tez jest legalny ale niszczy mozg.
wódka też... a mimo tego oficjalnie sie tego nie potepia... mysle ze nie o to chodzi w tym temacie.M - Nie 19 Paź, 2008 Tak ale upojenie sie wodką porządnie raz na miesiąc nie zrobi z Ciebie wraka po roku.qbus - Nie 19 Paź, 2008 W przypadku takich specyfikow raz w roku to jest nawet zaduzo, chodzi o sama chec sprobowania, do takich rzeczy sie nie wraca (przynajmniej ja nie wracam)M - Nie 19 Paź, 2008 AAA to spoko