HH.ORG na Torze - Tor Poznań - 29 listopada [Upalanie cały dzień]
rasta - Nie 19 Paź, 2008 Temat postu: Tor Poznań - 29 listopada [Upalanie cały dzień]Elo!
Wasnie dzwonił znajomy, który pracuje w Automobilklubie Wielkopolskiem. Ma zaklepany termin na 29 listopada na torze Poznań Cały dzień upalania pod okiem zawodowych instruktórów. MAm zebrać ekipę
Koszt tylko 350 pln W cenie obiadek
Zbieram chętnych. Na bierząco będę aktualizował wątek. Tylko poważne propozycje, nie ma ża na dzień przed ktoś się wycofa.CHRZANEK - Nie 19 Paź, 2008
rasta napisał/a:
29 listopada na torze Poznań Cały dzień upalania pod okiem zawodowych instruktórów.
Pięknie tylko że wtedy może byc już biało od śniegu
Ja na zimie chetnie bym polatał - nie powiem że nie
rasta napisał/a:
Koszt tylko 350 pln W cenie obiadek
Cena jak cena do tego dojazd minimum 200pln i wacha na torze - ale inicjatywa zacna.rasta - Nie 19 Paź, 2008 Jak na Poznań to to jest mega cena, średnio koszt wacha się 500-700 pln wasq - Nie 19 Paź, 2008 fajna imprezka sie szykuje ja na 100% nie bede mial wozidla mam nadizeje ze jeszcze takie akcje sie beda trafiac
ps dojazd dojazdem bena bena ale jaka zabawa
ps2 chyba ze sie cos wysra i koszta dopiero wtedy wzrosna Marek23 - Nie 19 Paź, 2008 Mnie nie ma w kraju, ale generalnie na tor Poznań zawsze jestem chętny.Rudello - Pon 20 Paź, 2008 do keidy trzeba wplacic $$ i potwierdzic na 100%?MoRToN - Pon 20 Paź, 2008 Fuck, fuck ... Do kiedy trzba sie decydować ? Lub ile jest miejsc ?Anonymous - Pon 20 Paź, 2008
Rudello napisał/a:
do keidy trzeba wplacic $$ i potwierdzic na 100%?
przyłączam sie do pytania k-mart - Pon 20 Paź, 2008 29.11. wiem ze nie moge bo bede na mega-urodzinach.
Kurde, tor poznan, w koncu jakies predkosci, dohamowania, mam nadzieje ze bedzie jeszcze kiedys okazja rasta - Pon 20 Paź, 2008 Panowie, więcej szczegułów zapodam niebawem.Młody Papież - Wto 21 Paź, 2008 chyba strzegułów
a francuzy też mogą?rasta - Wto 21 Paź, 2008 Mogą Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 ziom i jak coś wiecej juz wiadomo?rasta - Pon 27 Paź, 2008 Ustalenia wtępne wyglądają następująco :
To tak w skrócie ...
ale zapewniam że indywidualnie dla nas jest układany plan zajęć no i
dodatkowe atrakcje, miedzy innymi jazda autem na trolejach ( auto jest z AW )
i małe niespodzianki o których powiem jak je uszykuje
pełen zakres zajęć po ustaleniu z instruktorami podam do 10 listopada
Kolejna garść informacji.
1. Konto do wpłat za uczestnictwo w szkoleniu:
50 10205558 1111125412801038
Fiesta Klub Polska , Artur Trzeciakiewicz , Szczecin
Tytuł przelewu: Poznań + swój nick
Przedpłaty w wysokości 100 PLN, na podstawie których sporządzona zostanie lista końcowa, proszę wpłacać najpóżniej do 10 listopada.
Pozostałą część (250 PLN) proszę przelać do 27 listopada.
Przypominam, że w przypadku rezygnacji przedpłata nie podlega zwrotowi.
Dlaczego, tego chyba tłumaczyć nie muszę
Optymalna liczba uczestników szkolenia to: 30 osób / aut.
Wstępny plan zajęć Łukasz już przedstawił, szczegóły znane będą po 12 listopada gdy poustala wszystko z kadrą instruktorską.
W planach jest aby nie była to impreza jednorazowa a raczej cykliczne (powiedzmy raz na kwartał) szkolenia ze sportowej jazdy po torze.
Tyle na razie
Pozdro ...rasta - Śro 29 Paź, 2008 No co jest panowie, nie ma chętnych
Obecnie lista wygląda tak:
1. sowa - FiestaKlubPolska
2. PUCIO - FiestaKlubPolska
3. WooYownik - FiestaKlubPolska
4. trzeci - FiestaKlubPolska
5. Piter - FiestaKlubPolska / VW Passat
6. Rasta - Focus Klub Polska / FiestaKlubPolska
7. Pędrak Rozbójnik - Zielonogórski Klub Tuningowy
8. Greg - Focus Klub Polska / zaliczka wpłacona
9. MisiekT - Focus Klub Polska