Michał - Wto 21 Paź, 2008 hujowy toz to win ce
mówisz ze nowoscia pachnie ?? spadł ci w trawe, fote zes cykną i niby nowy ....
i tutaj nie nabieraj nas na jakieś artystyczne fotersony, same wyjadacze na tym forum
teraz szczerze, napisz czy fajny jest ... słyszałem że nie ...DeeS - Wto 21 Paź, 2008 heh Windows Mobile
Telefon raczej dla biznesmena,
Jesli chodzi o design to elegancki, bardzo ladny.
Windows Mobile to zalezy co kto lubi jedni wola Symbiana inni to.. (cos jak EVO vs STI)
Wyswietlacz dotykowy po wgraniu odpowiedniej aplikacji mozna sie naprawde fajnie poruszac po menu bez rysika.
Ja potrzebuje telefonu ktory moge schowac w kieszen i spokojnie na niego usiac i nic mu nie bedzie... ;]
Mialem Prade wczesniej to popsulem;]CHRZANEK - Śro 22 Paź, 2008 Dees|: krótko - lepszy od AJFONA czy nie ??DeeS - Śro 22 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Dees|: krótko - lepszy od AJFONA czy nie ??
GeKo napisał/a:
To z Ajfona robi przecier,
Iphon to zabawka in my opinion CHRZANEK - Śro 22 Paź, 2008 Zależy co kto oczekuje.
Dla mnie ważne jest:
Dzwonienie (rozmawianie)
Odtwarzacz MP3 (fajnie jak MP4 tysz a jak juz by DIVIXA odtwarzał to hosanna na wysokościach)
Aparat co najmniej taki jak w moim SE K800i
Ostatni punkt wyklucza ajfona.
Dess sory za offtopa - ogłoszenie puszcze dalej.Vlodarsky - Śro 22 Paź, 2008 ja bym go na warsztacie zajechał w tydzień
Sam wybrałem N95 8GB i już uważam, że jest za delikatny dzik - Śro 22 Paź, 2008 bawilem sie nim, funkcjonalnosc duza ale troche muli, moze to egzemplarz ktory mialem w reku tak mialM - Śro 22 Paź, 2008 Pewnie wyjda jakies service packi do omni strick - Śro 22 Paź, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=EptXbAG97n0
O iPhonie Omni i HTCAnonymous - Śro 22 Paź, 2008 a ktos ma iphona?
jak nie mialem tez mialem wrazenie ze wszystko o nim juz wiem. A teraz nie widze lepszego telefonu dla siebie. oczywiscie to ze to jest rowniez mac (tak jak moj komp) jest ogromnym plusem dla mnie. pierdolic windowsyBad-i - Śro 22 Paź, 2008
JIMEK napisał/a:
a ktos ma iphona?
jak nie mialem tez mialem wrazenie ze wszystko o nim juz wiem. A teraz nie widze lepszego telefonu dla siebie. oczywiscie to ze to jest rowniez mac (tak jak moj komp) jest ogromnym plusem dla mnie. pierdolic windowsy
no ja mam, i od miesiąca chyba lezy w szafce. Użytkowałem go moze z tydzien a moja kobieta 2 M - Śro 22 Paź, 2008 niech żyje 2MPIX! Michał - Śro 22 Paź, 2008 i brak bluta !!Anonymous - Śro 22 Paź, 2008 to w sprawie iphona mowisz?
aparat jest zaskakujaco ok, blu jest do zestawu glosnomowiacego. nie wiem po co mi on jak jest mail. ostatnio uzywalem bluetootha w liceum jak gralismy w weza na dwoch... a nie to byla podczerwien...
niech zyje cos co w testach wypada dokladniej od gtecha comp czyli aplikacja dynolicious.Anonymous - Śro 22 Paź, 2008 iPhone Dynolicious Software Better than G-Tech? -Garage419