Anonymous - Wto 28 Paź, 2008 Temat postu: Zawieszenie Cvc na tor i ...Witam
Chciał bym sie poradzic jakie zaiweszenie sprawdza sie w takim samochodzie jak Civic 5 gen w HB, auto bedzie przeznaczone na tor ale do ruchu ulicznego tez oczywiście.
Kwota jest dosyć elastyczne wiec wszystkie propozycje sa do rozpatrzenia.
Oczywiscie licze sie z tym jak bedzie wygladała eksploatacja twardego zawieszenia na codzien z gory dziekuje za radyBart - Wto 28 Paź, 2008 najpierw zajrzyj tutaj:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=14 Misiek_lbn - Wto 28 Paź, 2008
ah te nierozgarnięte ślązaki... kubas - Wto 28 Paź, 2008 ohlins Misiek_lbn - Wto 28 Paź, 2008 chyba trzeba będzie poczekać na JDM spec majstra eM'a Bart - Wto 28 Paź, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
i pocałuj kłódkę bo zamknięte...
ah te nierozgarnięte ślązaki...
ajaj, nie zauważyłem
w każdym razie dobrze byłoby się przywitać Michał - Wto 28 Paź, 2008
kubas napisał/a:
ohlins
heheheheh, byłem ciekaw który pierwszy pierdolnie taki tekst
heheheheheh no ale jak cena nie gra roli to h.u.jaj dusza piekla nie maPieQt - Wto 28 Paź, 2008 zamykam (w zastępstwie Anjasa)anjas - Wto 28 Paź, 2008 Dobrz... Anonymous - Wto 28 Paź, 2008 no co tu dużo kombinowac przerobic b8 na mega twardo na Voughland'zie i juz kubas - Wto 28 Paź, 2008
Michał napisał/a:
kubas napisał/a:
ohlins
heheheheh, byłem ciekaw który pierwszy pierdolnie taki tekst
heheheheheh no ale jak cena nie gra roli to h.u.jaj dusza piekla nie ma
mam nadzieje ze sie nie zawiodles
a tak powaznie to tein, blistein ? ( jak wezmiesz druga opcje to masz BILS w gratisie ) Anonymous - Wto 28 Paź, 2008 TEIN ok i 6 naklejek chujnia .... porządny SPRING i MEGA utwardzony Amor to jest to a nie jakies tuningowe graty ....CHRZANEK - Wto 28 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
na Voughland'zie
Mało mi ze śmiechu wątroba nie wyleciała
Co to rukwa jest Voughland? Jakiś resor ???
Ja polecam zawsze BILSTEINA B6/B8 (do wyboru - można wybrać bo są dwa do wyboru)
I jakieś sprężyny np H&R
Aha Ohlins jest naprawde bardzo dobry, a proflex jest tylko ciut gorszy.anjas - Wto 28 Paź, 2008 Ja już kiedyś o tym wspominałem - wybierająć pomiędzy bisteinem a teinem za tą sama cenę lepiej wziąć tego pierwszego, bo "bils" dostaje się gratis. Nie ma się co zastanawiać.Anonymous - Śro 29 Paź, 2008 Co do przywitania sie to pomyślałem o tym na samym początku ale w podwieszonym temacie "witamy sie " był napisane ze jest zamkniety
sory za ot
a co do zawisu to co z całą reszta sprzętu ; KW, Koni itd ( Apexi - zapewne CENA )
Niby KW moze byc tansze od teina a włsciwosciami nie grzeszy