pP - Pon 03 Lis, 2008 Temat postu: Amorki Kayaby - warto?zastanawiam się nad wymianą zawiasu,
ostatnio mój kumpel zaproponował mi bardzo atrakcyjną cenę za amorki na przód - model excel-g oraz na tył model gas-a-just;
ktoś miał doświadczenie z tymi modelami? warto je zakładać czy lepiej dołożyć do bilsteina b6 lub b8?rasta - Pon 03 Lis, 2008 Już o tym było - jak brać to Kayabe AGX, która posiada pełną regulację twardości zarówno przednich jak i tylnich amorów. Oczywiście trza by sprawdzić, czy ten model jest dostepny do Fiesty ST.wasq - Pon 03 Lis, 2008 gas-a-just oraz excel-g to zwykle standardowe modele kyb
wiec nie ma tutaj jak prownywac do b6 czy b8Janusz - Pon 03 Lis, 2008 a ultra SR sa utwardzone, tak?? a agx ma regulacje??rasta - Pon 03 Lis, 2008 AGX ma regulację twardości przód/tył bez konieczności ściągania amorków - chwila moment i gotowe. W Focusie sprawują się rewelacyjnie.
A SR nic ci nie powiem.mi - Pon 03 Lis, 2008
"have a harder damping force than normal
replacement shock absorbers"
czyli tak jak napisałem z dodatkiem marketingowego chłamu bo w sumei nic tma nie pisz poza tym ze ultra sr jest utwardzony i agx ma regulacje:) oczywsicie wszytskei sa wspaniałe, i sa dla drajwerów o sportowym zacieciu bla bla bla...Anonymous - Pon 03 Lis, 2008 Ja się też przed chwilą zastanawiałem nad AGX'em zamiast b6. hmmm..martin.h - Pon 03 Lis, 2008 A ja mam takie pytanie jak z żywotnością B6 vs. AGX ?CHRZANEK - Pon 03 Lis, 2008
martin.h napisał/a:
jak z żywotnością B6 vs. AGX ?
B6 - dożywocie
AGX - do następnego roku
wasq - Pon 03 Lis, 2008 nom fakt tak ja kw innym temacie zostało wspomniane bilsteina mozna zawsze w zerkpolu naprawic Janusz - Pon 03 Lis, 2008 tylko jaka jest róznica w cenie;p bo moze sie okazac ze taniej wyjdzie kupowac agx'a rasta - Pon 03 Lis, 2008
CHRZANEK napisał/a:
AGX - do następnego roku
Mój ziom na AGX jeździ od 3 lat napierdala jak wściekły, znasz go Chrzanio (Ciacho) i cały czas dają radę.