ade - Śro 05 Lis, 2008 Temat postu: wtrazow streetracers krakow track dayjakby ktos byl zainteresowany, wszystko wskazuje, ze wynajmujemy oficjalnie tor, wiecej info u nas na stonce, forum, ew. pw u mnie....
jak cos to do zobaczenia (jak zdaze zrobic szrota:P)mi - Śro 05 Lis, 2008 trasę wytyczcie najlepiej jak zawsze - będzie porównanie czasów
(dla przypomnienia:
kierunek przeciwny do wskazówek zegara)M - Śro 05 Lis, 2008 POjechałoby się.
Jaką długośc ma różowy odcinek?mi - Śro 05 Lis, 2008 koło 45 sekund michool_vt - Śro 05 Lis, 2008 z doswiadczenia wiem ze nie ma co jechac z 'drifterami' sa za wolni.. jak motocyklisci albo gorzej..
mi napisał/a:
koło 45 sekund
taaa 45.. chyba Ty mi - Śro 05 Lis, 2008
michool_vt napisał/a:
z doswiadczenia wiem ze nie ma co jechac z 'drifterami' sa za wolni.. jak motocyklisci albo gorzej..
święte słowa, na dodatek lusterek raczej nie używają...
michool_vt napisał/a:
taaa 45.. chyba Ty
pod hądę eMową powiedziałem M - Śro 05 Lis, 2008 hehehehe widze MI ze bardzo chcialbys zebym Ci teraz powiedzial
ch. Ci w dupe mi - Śro 05 Lis, 2008 CHRZANEK - Śro 05 Lis, 2008 Dobra... KIEDY ??ade - Pon 10 Lis, 2008 niestety chlopaki ustawili sobie troche inna trase, z ta dodatkowa Ska przed ta prosta przy torach i z 3 szykanami... wiec czasy nie porownywalne...