M - Śro 05 Lis, 2008 Temat postu: Mamy nowego prezydenta Polski!!!Obama Obama Obama!!!!
Wszystkie newspapers i tv mowia o tym ze mamy new prezydenta.
Anonymous - Śro 05 Lis, 2008 ponoć w przepowiedni nostradamusa jak murzyn zostanie przywódcą mocarstwa to niedługo koniec świata M - Śro 05 Lis, 2008 Juz duzo przepowiedni bylo...
ale rzeczywiscie jak murzyn zostal prezydentem to juz naprawde koniec jest bliski.
A tak powaznie to mi nie przeszkadza ze czarnoskory zostal preziem kraju, zostal wybrany demokratycznie przez swoich ludzi, nie widze w tym nic zlego.
Totalnie mnie rozwala majaczenie medialne w Polsce, zupelnie tak samo jak sie spuszczali nad rudym premierem. Obama srama.Vlodarsky - Śro 05 Lis, 2008 Murzynem to miał być papież wg przepowiedniMaciusiowy - Śro 05 Lis, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Murzynem to miał być papież wg przepowiedni
dokładnie ...no chyba, że znacie inne przepowiednie lenny - Śro 05 Lis, 2008 eM, ty to wesoły człowiek jesteś ziom!
ale czasami nie wiem jak Cię odbierać...
żyjemy w globalnym świecie i tego nie zmienisz!
globalna wioska, globalne pieniądze, globalna telewizja, korporacje globalne, globalne decyzje, globalne je.ba.ne wybory itd itp...M - Śro 05 Lis, 2008 Z dystansem z dystansem. Preferuje abstrakcyjny dowcip.
Masz racje tu globalizm widac jak na dloni. Te same techniki poruszania tłumem.lenny - Śro 05 Lis, 2008 zakładając, że mamy jedno źródło informacji - a niestety tak jest (agencja prasowa Reuters, Interfax, nasz PAP), i wiedząc, ze przeciętny polak jednak nie rozumie co się do niego mówi nie mozesz się dziwić, że techniki poruszania tłumem działają stary!M - Śro 05 Lis, 2008 Zgoda, ale przeciez jest tylu wykształconych ludzi Michał - Śro 05 Lis, 2008
OBAMA !! najszybszy w wiosce w kenij po wode był i najlepiej banany zbierał!!lenny - Śro 05 Lis, 2008 dzięki Majk - jesteś moją odpowiedzią na post Ema:)lenny - Śro 05 Lis, 2008 eM - sprawdź ten artykuł: