dla mnie bajka, pewnie nieźle lata M - Śro 19 Lis, 2008 1. 6.6do 100 jak na 186koni?
2.Zarządzanie paliwem - masakra
Piekny projekt turbo ogolnie ale niedorobiony, wykres z hamowni, smiech na sali, do 4tysi obrotow ma charakterystyke silnika o pojemnosci 1.3-1.4, potem strzal w gore na chwile.
Kolejne smieszne turbo wydumka za 10k.
Ogolnie koncepcja i pomysl mi sie bardzo podobają, oby wlascicielowi sluzylo dobrze.TomsoN - Śro 19 Lis, 2008 nawet kiedyś właściciel rejestrował się na tym forum pP - Śro 19 Lis, 2008
TomsoN napisał/a:
nawet kiedyś właściciel rejestrował się na tym forum
i uciekł??TomsoN - Śro 19 Lis, 2008 selekcja była
nie wchodził później na forum i go skasowało M - Śro 19 Lis, 2008 Tak jak Tomsona za AIMBOTA pP - Śro 19 Lis, 2008
eM napisał/a:
AIMBOTA
tznTomsoN - Śro 19 Lis, 2008 no Maciek ostatnio mi przysłał screena i się pytał co tak mało fpsów ma
pP - Śro 19 Lis, 2008
TomsoN napisał/a:
no Maciek ostatnio mi przysłał screena i się pytał co tak mało fpsów ma
Obrazek Obrazek
: dzik - Śro 19 Lis, 2008 Slynne turbo by Grabowski.
Orurowanie standard, ale tajne sterowanie jest naprawde profi.
Zaplon seria, seryjny daje rade (musi) wiec po co zmienic.
W dolocie instalujemy wtryskiwacz z jakiegos SPI ktory jest odpalany 0/1 zaworem przy nadcisnieniusaxorulez - Śro 19 Lis, 2008 zgadzam się z eM'em..
fajnie ze właściciel się podjął ale zdecydowanie przebieg jest bardzo nie korzystnyPieQt - Śro 19 Lis, 2008 Zgadza się, w nitro swojej produkcji też stosował dodatkowy zawór, ten zawór przy turbo działa 0-1, albo nie działa, albo leje do upadłego
widział ktoś kiedyś pełne turbo zrobione przez Grabowskiego a nie soft turbo?rasta - Śro 19 Lis, 2008 Stareee, swego czasu gościa zniszczyli na SR.plM - Śro 19 Lis, 2008 To powiedziales! QARWAdzik - Śro 19 Lis, 2008 Pieqt, ty kombinowales cos z 1.2t, napisz troche jak to wygladalo bo nie pamietam jak sie skonczylo.