To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Nowy Import Tuner

saxorulez - Wto 11 Kwi, 2006
Temat postu: Nowy Import Tuner

Jakarti - Wto 11 Kwi, 2006

DEMENTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mam problemow tylko niewielkie usterki .... :D ktore ogarniam juz chyba ze 4 misiesaice :D :D:D

anjas - Wto 11 Kwi, 2006

Ciekawy numer. To pewnie pierwsza okładka w życiu Nikolasa - i przy okazji furtka do międzynarodowej kariery :D
Jakarti - Wto 11 Kwi, 2006

przynajmniej bedzie od kogo brac autografy :D :D
Dariano - Wto 11 Kwi, 2006

Ziom akie zdolnosci graficzne :) :) A kogo to noga pod miniakiem:)) po butach to chyba saxorulez ale nie jestem pewien :P
Anonymous - Wto 11 Kwi, 2006

Wytłumacze może o co chodzi :D W czwartek porzyczyłem od Bawaria Motors BMW E90 Nówka 330d automat - 231 koni i 550 Nm fela 18-ka czarny z białą skórą - jeżdzi niesamowicie - skillowałem między innymi BMW nówke 530i manual z M-pakietem ze 2 - 2,5 długości, Forda Mondeo ST 220 - ze 2-3 długości i inne zchipowane ropniaki i hothatche. Potem się okazało że był tam jeden kolo który pracuje w Bawarii i przekazał info do firmy - w poniedziałek miałem odebrać na testy BMW 330i - ale już powiedzieli mi NIE :|
anjas - Wto 11 Kwi, 2006

A w Bawaria Motors wisi podobno zdjęcie Nikolasa z napisem - Tego klienta nie obsługujemy! :D
Anonymous - Wto 11 Kwi, 2006

anjas napisał/a:
A w Bawaria Motors wisi podobno zdjęcie Nikolasa z napisem - Tego klienta nie obsługujemy! :D

Aż tak się nie wkurzyli - raczej zrobiłem im niezłą reklamę że żadne auto nie mogło mnie zrobić na czwiartkę . Wszyscy teraz polecą kupować taką szybką trójkę :D

saxorulez - Wto 11 Kwi, 2006

ja bym bral tylko nie tą po nikolasie :D
Peter - Wto 11 Kwi, 2006

hehehe te gazetki sa dobre :D
M - Wto 11 Kwi, 2006

Łukasz wygrywa konkurs pt "jak najszybciej robie okladke w paint'cie"