Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Citroen ZX 2.0 16v 94 klima
Anonymous - Pią 21 Lis, 2008 Temat postu: [s] Citroen ZX 2.0 16v 94 klimaSprzedam swoja cytrynke.... auto jest rozgrzebane obecnie i wymaga reki sprawnej do szlifowania szpachli ..
ogolnie jest tak : citroen zx 2.0 16v na xu10j4 z jakimis stukami w silniku
po zrobieniu uszczelki pod glowica i obrobce glowicy oraz wymianie pierscieni bylo wszystko ok
po kilku setkach km zaczelo cos stukac po porannym odpaleniu .
auto w obecnej chwili dostalo troche nowej szpachli na bokach i niedoszlifowane jest zatryskane czarnym matem
Pilnie pozbyc sie musze z kilku waznych powodow ( jakies 4 tyg mi do porodu zostaly wiec bedzie zajac junior i malo hot haczowe kombi .. pozatym miejsce zajmuje w warsztacie)
W komplecie : Drugi silnik z kolektorem dolotowym .
Drugi komplet alu ( auto stoi na tych ktore mam w avatarze z zimowkami plus drugi komplet ktory juz wklejalem do sprzedania z latem)
Dodatkowo jakies drzwi ( mialem podnosnik od szyby przekladac ale .. no brak czasu i checi do wspolpracy z mojej strony )
Zdjecia dla zainteresowanych powaznie - mailem . ( stan przed wjazdem do warsztatu i z calego przebiegu szpachlowania. )
Cena 3500 zl ( sam kolektor z drugiego silnika to juz spora kasa... )
Ogolnie .. auto fajne... potrzebuje czulosci i dobrej reki fachowca... szkoda zeby zastalo sie w moich rekach przez kolejne pol roku pod chmurka...
PILNIE SPRZEDAM
Szczesliwy nabywca bedzie rowniez cieszyl sie tym iz zajac junior na drugie dostanie jego imie ( Mamusia juniora sie zgodzila pod warunkiem ze bedzie kombi)
to bylo przed wjazdem na skrobanie a teraz po wyskrobaniu i w takim stanie do oddania..
anjas - Pią 21 Lis, 2008
zajac napisał/a:
Szczesliwy nabywca bedzie rowniez cieszyl sie tym iz zajac junior na drugie dostanie jego imie
Znam jednego Juranda. Zapytam, może kupi?Anonymous - Pią 21 Lis, 2008 spoko plany pierwszego imienia byly rownie szalone
a jak cos to spytaj dostaniesz "pomogl" anjas - Pią 21 Lis, 2008
zajac napisał/a:
a jak cos to spytaj dostaniesz "pomogl"
spytałem - nie chce.
Dawaj "pomógł"!
Anonymous - Pią 21 Lis, 2008 dostales a teraz ... wiesz co masz robic anjas - Pią 21 Lis, 2008
zajac napisał/a:
dostales a teraz ... wiesz co masz robic
podziękować i zasunąć rozporek?
OK, dzięki Anonymous - Pią 21 Lis, 2008 i wytrzec usta cos zostalo .... Bart - Pią 21 Lis, 2008 ja na jednym ze zdjęć widzę UMYTY zającowóz!Anonymous - Pią 21 Lis, 2008
bart napisał/a:
ja na jednym ze zdjęć widzę UMYTY zającowóz!
bez przesady... deszcz padal... anjas - Pią 21 Lis, 2008
zajac napisał/a:
i wytrzec usta cos zostalo ....
sam sobie wytrzyj QARWA. Wziąłeś normalną stawkę i jeszcze chcesz, żeby ci usta wycierać
Dobra, kończe OT. Bo jak jeszcze trochę głupot popiszę to zaraz będę musiał zamknąć ten temat.Vlodarsky - Pią 21 Lis, 2008 a ja koło 12-13 się odezwę czy mnie interesuje zającowóz.Anonymous - Pią 21 Lis, 2008 no coz wlodek jestes nadzieja ze kolejny kultowy samochod nie skonczy w szopie gnijac....
zle mi ze musze sprzedac ale.... nie widze innego rozwiazania...CHRZANEK - Pią 21 Lis, 2008 Zająć mój kolega był zainteresowany.
Troche mu opowiedziałem o samochodzie...
Zaproponował to:
[img][/img]
(A na imie ma Andrzej)anjas - Pią 21 Lis, 2008 A właśnie, przemyśl dokładnie to dawanie dziecku drugiego imienia.
Po bóbr mu drugie imię? Tylko kłopot przez całe życie, więcej pisanie w rubryczkach itd.Anonymous - Pią 21 Lis, 2008 no mialo byc Jan Maria ... ale to juz slyszalem ze ma jakis rokita....
i wierz mi drugie imie to juz nie jest moj pomysl.....