Anonymous - Sob 22 Lis, 2008 Temat postu: spotkalem marcela pod dyskoteka.....Youtubek-mart - Nie 23 Lis, 2008 O widze ze zajac znowu zablysnal!Kamilbike - Nie 23 Lis, 2008 O kurde ilu podobnych gamoni przychodzilo do Lucidu, az sie lezka w oku kreci LOLAnonymous - Nie 23 Lis, 2008
k-mart napisał/a:
O widze ze zajac znowu zablysnal!
kmart ja zawsze blyskam
ogolnie jestem chodzaca blyskoteką Anonymous - Nie 23 Lis, 2008 chyba zajączku ciut sie rozbrykałes ....... KonradMK - Pon 24 Lis, 2008 zając ma bęcki
będzie bubaAnonymous - Pon 24 Lis, 2008 zasluzylem... tlumaczyc sie grypa nie bede i temperatura..
marcel wal... ;(Bad-i - Pon 24 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
chyba zajączku ciut sie rozbrykałes .......
nawet troche podobny do Ciebie mi - Pon 24 Lis, 2008
zajac napisał/a:
marcel wal... ;(
też bym mógł?Anonymous - Pon 24 Lis, 2008 ej no juz bez przesady no
na kaczki poluja teraz nie na zajace nie ten sezon KonradMK - Pon 24 Lis, 2008 sezon na bęcki jest przez cały rok Anonymous - Pon 24 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
sezon na bęcki jest przez cały rok
ziom obliguje cie do spuszczenia wpierdolu zajacowi .... tylko zdjemij wiewórke z fujary KonradMK - Pon 24 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
sezon na bęcki jest przez cały rok
ziom obliguje cie do spuszczenia wpierdolu zajacowi .... tylko zdjemij wiewórke z fujary
a po co ci jego wiewiórka? cudzego pindola nie dotykamAnonymous - Pon 24 Lis, 2008 ze swojego klocu Anonymous - Pon 24 Lis, 2008 ej sezon na becki ale nie na zajace
dobra no coz jak cie marcel zobligowal to co mam zrobic
ale bez wiewiorek !! to niezgodne z ustawa o ochronie dzikich zwierzat !!
Marcel ale znizke u ciebie nadal mam ?:) te 19% na uslugi i czesci ?:)
i jezdzac scorpio w kombi ( prawie jak haczbak ) tez bede mogl robic balagan na forum ?
i wogole sie pojawiac ?:) czy juz nie ?