nr 2 mój faworytAnonymous - Pon 24 Lis, 2008 4me number 7 Vlodarsky - Śro 26 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
4me number 7
a czemu nie 8 ?
Dla mnie ten napędzany sprężonym powietrzem M - Śro 26 Lis, 2008 To są zajefajne zegarki:
http://www.zgwatches.co.u...15fe33b5bcf385dVlodarsky - Śro 26 Lis, 2008 zegarki zagadki jak ktoś ma mało sprawny mózg to sobie godziny szybko nie sprawdzi trzeba mieć wtedy drugi zegarek na drugim ręku.M - Śro 26 Lis, 2008 Mnie jarają zegarki, nie tylko takie powalone ale zwykle tez.
Chcialbym sobie kupic "cebulę" i nosic w kieszeni Vlodarsky - Śro 26 Lis, 2008
eM napisał/a:
cebulę
nie sądzisz, że by zgniła po jakimś czasie ?
Kiedyś mi ojciec chciał kupić taką na łańcuchu - ale bym z tym wyglądał... najlepiej jak bym tak z dresu ją wyciągał, żeby sprawdzić czas M - Śro 26 Lis, 2008
Vlodarsky napisał/a:
eM napisał/a:
cebulę
nie sądzisz, że by zgniła po jakimś czasie ?
Kiedyś mi ojciec chciał kupić taką na łańcuchu - ale bym z tym wyglądał... najlepiej jak bym tak z dresu ją wyciągał, żeby sprawdzić czas
No tak, najpierw byś kopał w kolano a potem dusił łańcuszkiem od cebuli jak na filmach karate Vlodarsky - Śro 26 Lis, 2008 jesteś pierwszym na którym tego spróbuje mi - Śro 26 Lis, 2008 bez przesady, zegarek przede wszystkim ma służyć do podawania godziny... Troszkę to z dupy, że nie bardzo da się na szybko czegokolwiek dowiedzieć, chyba że da się do jakiegoś kosmicznego sposobu odczytu przyzwyczaić i ogarnąć go na poziomie zbliżonym do klasycznej tarczy...
eM napisał/a:
Chcialbym sobie kupic "cebulę" i nosic w kieszeni
respect, też tak swego czasu planowałem!Anonymous - Śro 26 Lis, 2008 seiko łączy się po bluetooth z komórkami i pokazuje kto napiera, zczytuje sms i takie tam
a to jest chyba jeden z pierwszych zegarków ledowych , klasyk
Bad-i - Śro 26 Lis, 2008 nie ma to jak klasykaAnonymous - Śro 26 Lis, 2008 a teraz już zaczeli robić z wyświetlaczami OLED np fossil, mój typ
mi - Śro 26 Lis, 2008 oj, nie lubię tego wyświetlacza - dokładnie takiego oleda mają od lat chińskie empetrójki Anonymous - Śro 26 Lis, 2008 a tu troszkę z innej beczki