MotorSport - [KJS] III Rally Barbórka BIS 07.12.2008
Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 Temat postu: [KJS] III Rally Barbórka BIS 07.12.2008
ZAPROSZENIE:
III Rally Barbórka Bis
o Puchar Burmistrza Miasta i Gminy Piaseczno
07 grudzień 2008r
Serdecznie zapraszamy do udziału w IX-finałowej eliminacji Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Pucharu Polski Centralnej umożliwiający zdobycie punktów do licencji krajowej na trasach w Warszawie, Piasecznie i Górze Kalwarii...
Główne trofeum - puchary BURMISTRZA MIASTA i GMINY PIASECZNO otrzymają Załogi, za zdobycie 1, 2, 3 miejsca w klasyfikacji GENERALNEJ RAJDU.
Puchar BURMISTRZA GÓRA KALWARIA otrzyma Załoga, która osiągnie najlepszy wynik z sumy rozegranych prób sprawnościowych rozegranych na terenie Góry Kalwarii.
na 90% BK będzie przeprowadzane w www.08PSS.plBad-i - Pią 28 Lis, 2008 mam nadzieje ze jedziecie, my niestety nie damy rady z mojej winy (tego dnia bede wracał z nart )
powodzenia
p.s. jak BK w 08PSS to pewnie bedziecie mieli przewagę Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 tego jeszcze nie wiem czy pojedziemy,bo moge sie nie wyrobic ze sprawami formalnymi z r5 ... no chyba,ze barto na prawym w Corsie a ja na lewym zasiądę CHRZANEK - Pią 28 Lis, 2008 A nie możecie raz pojechać że Barto po leweja a Marceli po prawej ??
Taki surprajs na mikołaja ...Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 no przeciez to napsialem .... bkubas - Pią 28 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
tego jeszcze nie wiem czy pojedziemy,bo moge sie nie wyrobic ze sprawami formalnymi z r5 ... no chyba,ze barto na prawym w Corsie a ja na lewym zasiądę
hah chyba nie napisales tego marcel Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 Barto w Corsie na LEWYM a ja na PRAWYM
chyba to było oczywiste TAK Mick - Sob 29 Lis, 2008 kurcze... szkoda, że jest ten kajtek 07.12 bo gdyby był ciut później pojechał bym Hodną Angeli
a tk to tylko powodzenia mogę wam panowie życzyć.... Anonymous - Wto 02 Gru, 2008
MAJK pomógł 4U
saxorulez - Wto 02 Gru, 2008 u Was będzie BK ??Anonymous - Wto 02 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
u Was będzie BK ??
tak u nas ....
jak masz jakiś ładny baner to dajesz
bedzie od 40-60 załóg w sobotę od 20-22 ... jak ktoś ma ochotę wpaść i jakoś pomóc w kontroli to zapraszam saxorulez - Wto 02 Gru, 2008 na bogato ziom..
muszę na szybko duży baner cat cams ogarnąćAnonymous - Wto 02 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
na bogato ziom..
muszę na szybko duży baner cat cams ogarnąć
ziom ziom ale chwilunia .... to jest Barbórka KJS nie MP saxorulez - Wto 02 Gru, 2008 nie ważne..
gratki bo podejrzewam że nie jeden warsztat chciał by to zaliczyć.
Dobra forma promocji.
Zorganizujcie hostessy - serio. A przechwycicie dużą część klientówOSKAR - Wto 02 Gru, 2008 Piknie,ze BK u was
napewno sie pojawie.Szkoda,ze nie jedziemy,alebede napewno
A wy skolujcie jakis wilki szyld 08PSS,bo przeciez nic nei macie.