HydePark - www.abarth.pl
pcs - Pią 28 Lis, 2008 Temat postu: www.abarth.pl od tygodnia sie nowa marka pojawila (ciekawe czy w dowodzie bedzie stalo abarth czy fiat ), wszedlem sobie na stronke o autku sie juz gdzieniegdzie slyszalo wyglada tak jak mialo wygladac ale cena mnie zszokowala: 58900 za punto.
Niniejszym popedzilem do salonu (jest tylko jeden rog dzwigowej i polczynskiej) i powiem, ze mnie rozjebal na zywo! absolutny mistrz, JDM to sie moze schowac przy ital design.
Niestety nie rozjebala mnie obsluga, bylo jak to we fiacie, 18.40 i byly same sprzataczki, wiec nie pomacalem w srodku bo byl zamkniety.
Z zewnatrz jest rewelacyjny, felgi ekstra, duze brembo z przodu, srodek przez szybke tez prezentuje sie elegancko.
technicznie bez fajerwerkow, 1.4 turbo 155km (sa fabryczne pakiety tuningowe na 180km i nie polegaja na samym chipsie), 8.2 do 100kmh. Ale mam nadzieje ze prowadzenie bedzie dopracowane.
aha co do pandy, to troche przegieta i wyszedl drobny festyn ala mini. Ale anty ascetom sie spodoba.
niniejszym oglaszam promocje na moje kombi (18tys).
kubas - Pią 28 Lis, 2008
punto jest okrutnie piekne, piecsetka tez a panda jak wyglada ?
anjas - Pią 28 Lis, 2008
dopłać trochę i będziesz miał nowe clio
strick - Pią 28 Lis, 2008
Ładne to punto, ale cena zabija
pcs - Pią 28 Lis, 2008
strick napisał/a: | Ładne to punto, ale cena zabija |
przeciez jest najtansze w klasie ....
strick - Sob 29 Lis, 2008
jak dodasz pakiet, to nie jest tak tanio
Pogadaj z kim trza o clio soprt to zoabaczysz
Jakarti - Sob 29 Lis, 2008
pcs napisał/a: | od tygodnia sie nowa marka pojawila |
marka nie jest nowa. istniala od wielu lat ale jej dzialanie zostalo zawieszone z powodu finansowych klopotow koncernu. w dowodzie teoretycznie powinno byc Abarth.
bardzo fajny site: http://www.abarth.pl/
DeeS - Sob 29 Lis, 2008
Punto MISTRZ !!! Zbieram kase !!!
kubas - Sob 29 Lis, 2008
smieszne ze cena 500 i punto jest taka sama
anjas - Sob 29 Lis, 2008
500 droższe
Młody Papież - Sob 29 Lis, 2008
i tak wolałbym pińcete...
...szkoda tylko, że skrzynia 5.
...no i jednak mogłaby być troche lżejsza...
Bart - Sob 29 Lis, 2008
nareszcie jakieś prawdziwe hothatche z italii
alfy ociężałe, lancia sprofilowana na markę luksusową, więc mamy abartha
Nie powiem - takie punto (najlepiej z pakietem essesse) bym z wielką chęcią przygarnął w moje troskliwe rąsie
mi - Pon 01 Gru, 2008
co za gamonie, kiedy pisałem, kiedy informowałem?! [banda heteryków...]
500 jest bardziej stylowe i lżejsze, punto - mocniejsze, ma lepsze hamulce, ale waży więcej. Ceny mają moim zdaniem baaaardzo rozsądne, a fabryczne pakiety to pomysł zacny, choć mogłyby kosztować nieco mniej...
...w każdym razie mój firmowy pulpit od dłuższej chwili wygląda tak:
M - Pon 01 Gru, 2008
Widzę na pulpicie "shemale vids" - zacnie
mi - Pon 01 Gru, 2008
|
|
|