Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Renault Megane Coupe 2.0 16v 150KM
Misiek_lbn - Śro 03 Gru, 2008 Temat postu: Renault Megane Coupe 2.0 16v 150KMJak w temacie- sprzedam swoje oczko w głowie,o które dbałem jak mogłem
Parę słów o nim :
Najmocniejszy seryjnie montowany silnik F7R o mocy 147 koni
Rok produkcji -1998,ale 1-sza rejestracja to 09.09.1999
Przebieg : 193.000km
Wyposażenie: pełna opcja łącznie z klimą,2 poduszkami i pełną elektryką, 16 calowe alumki i szyta na zamówienie skórzana tapicerka w super stanie
Wszelkie naprawy w aso albo stacjach specjalizujących się w renaultach-faktury i paragony.
Dodatkowo autko posiada :
- żółte sportowe zawieszenie koni z regulowanym stopniem twardości
- układ wydechowy dedykowany od kolektora do końca
-pełne ospojlerowanie z aso-dokładka przód,tył,progi i spojler tył
- szyta,wentylowana granatowo-czarna skórzana tapicerka
-nawiercane i duuże tarcze z przodu oraz duże zaciski od laguny v6-staje w miejscu
Autko bardzo doinwestowane,dopieszczone,trzymane pod dachem od pasjonata
Cena 16.200 do negocjacji Jestem otwarty na propozycje
wiem,że cena nie jest niska,ale warte każdej złotówki,bo kupując podobne seryjne autko i robiąc to,co już tu jest, i tak nie zmieścimy się w takiej kwocie.
kontakt: pw albo 693-865-223
Misiek_lbn - Śro 03 Gru, 2008 samochód brata, zapomniałem dopisać Bart - Śro 03 Gru, 2008 kolejna okazja z kresów
no i te numery rejestracyjne LU..J anjas - Śro 03 Gru, 2008
bart napisał/a:
no i te numery rejestracyjne LU..J
hehe... i ten "półszatan" 333 Misiek_lbn - Śro 03 Gru, 2008 meganka była poprzednio własnością niejakiego Grega, prezesa klubu megane coupe polska, i jest naprawdę doinwestowana i zadbana, więc...
po prostu naszło go na coś z tjurbo pod maską...Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 boshe jak widze takie megane to chce mi sie żygać sorry shrek ale mam wstret to tych aut
powodzenia w sprzedaży anjas - Śro 03 Gru, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
po prostu naszło go na coś z tjurbo pod maską...
ptaszki ćwierkają, że niedługo ten prezes odbiera r26 Michał - Śro 03 Gru, 2008 zamieniasz sie na civica ?Anonymous - Śro 03 Gru, 2008
Michał napisał/a:
zamieniasz sie na civica ?
NIEEEEEEEEEEEEEEEEE Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 Z jakiego gatunku drewna zbity jest płot na 6-tej fotce?TomsoN - Śro 03 Gru, 2008 Proste. To jest afrykański heban.Misiek_lbn - Śro 03 Gru, 2008
Michał napisał/a:
zamieniasz sie na civica ?
Misiek_lbn napisał/a:
po prostu naszło go na coś z tjurbo pod maską...
AndreXSi napisał/a:
Z jakiego gatunku drewna zbity jest płot na 6-tej fotce?
na 6 jak również na 2 i 4 jest z tego samego, z dębu, pomalowany na modny kolor black widow tudzież czarny mat CHRZANEK - Śro 03 Gru, 2008 Misiek: Powiem Ci coś szczerze
Kiedyś byłeś nadaktywny i dość irytujący.
Póżniej sie ospokoiłeś i był z Ciebie naprawde spoko kolega.
Ale ostatnio to chyba nas olałeś i przypomniałeś sobie o forum bo potrzebujesz sprzedać samochód (brata).
Mów jak to jest ??Misiek_lbn - Śro 03 Gru, 2008 cały czas jestem aktywny w temacie z ogłoszeniami
w tematach technicznych nie mam wiedzy żeby się udzielać, więc milczę
no i nie potrzebuje wypisywać jakoś szczególnie głupot, ten okres mam na szczęście za sobą, więc trochę zbastowałem z pisaniem...
na forum spędzam bardzo dużo czasu i czytam wszystko, ale mniej się udzielam, bo jakoś tak... przesilenie jesienno zimowe CHRZANEK - Śro 03 Gru, 2008 Dobrze synu