HydePark - Pierwszy! **** THE WINNER IS TomsoN ****
Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 Temat postu: Pierwszy! **** THE WINNER IS TomsoN ****TABELA PINK PIERWSZEJ!LIGI 2008:
pozycja w lidze - NICK - liczba goli 1.TomsoN:8pkt
2. Bartli: 6pkt
3.k-mart:4pkt
4.fydi:2pkt
5.Dżon:1pkt
5.Marcel 08:1pkt
5.Niemy:1pkt
5.szymlorek:1pkt
ostatnio cos tam slyszalem ze jest takie cos jak jakis podaż i popyt i podaż czy takie tam. W kazdym razie jako intelektualny osobnik od razu skojarzylem te slowa ze SPORTEM naczelnym naszego forum. Po Prostu jest albo popyt albo podaż na stworzenie miejsca gdzie bedzie mozna wspolzawodniczyc jakze mocno, bo wszyscy tego napewno chca. I dzieki temu tematowi bedzie albo popyt albo podaz bo bedzie takie miejsce. Niepotrzebne skreslic.
do rzeczy!
CHCESZ BYC ZNANY?
CHCESZ BYC LUBIANY?
TY? TAK! DO CIEBIE MOWIE!!!
SZUKASZ AKCEPTACJI!!!
TAK! MAM COS DLA CIEBIE!!!
ZOSTAN CZEMPIONEM SPORTU NACZELNEGO HOTHATCH!!
NASZ SPORT TO OCZYWISCIE 'PIERWSzY'! czyli kto ma za duzo wolnego czasu i zajmuje sie pierdolami
Zasady sa proste - co trzeba zrobic zeby zostac nierobem Grudnia 2008? Co noc wygrywac rywalizacje o polnocy w shoutboxie o to kto pierwszy napisze 'pierwszy' o godzinie 00.00.
ZACZYNAMY OD TEJ NOCY! OD 6 GRUDNIA I JEDZIEMY DO KONCA ROKU. Zwyciezca cos tam dostanie... cos sie wymysli...
acha! PRZEJEZYCZENIA SIE NIE LICZO!!! MUSI BYC DOBRZE NAPISANE. JESLI ZAWODNIK UZNA ZE JESZCZE DODA KILKA WYKRZYKNIKOW (NIEOBOWIAZKOWE) TO TYLKO BEDZIE SWIADCZYC O STYLU WYGRANEJ.
ZASADA KONTRA SPAMOWANIU JEST BARDZO PROSTA!
OD GODZINY 23.59 DO 00.01 MOZNA NAPISAC TYLKO JEDNEGO POSTA! nie czuje ze rymuje!
RULETKA I STRZAL SNAJPERA! BEZ NAPIEPSZANIA BEZ SENSU KAŁACHAMI!
POWSTAJE LIGA. ZEBY TWOJ NICK SIE POJAWIL NA TABELI MUSISZ STRZELIC GOLA! JAK NA ZASADZIE KROLA STRZELCOW. nie ma miejsca dla luzerow! Strzelacze rywalizuja miedzy soba!
ZACHOWAJ CZUJNOSC! kazda noc sie liczy!
START ZABAWA OD TEJ POLNOCY!!!!!!!!!!!!! _________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________M - Sob 06 Gru, 2008 heheh ty to masz marcel z tymi nazwami ... zapomniales o .. ORANGE Misiek_lbn - Nie 07 Gru, 2008
Marcel 08 napisał/a:
MISIEK_LBL
można prosić o zmianę na poprawne miasto
lbl to wioska z której ludzie nie umieją jeździć po rondach k-mart - Nie 07 Gru, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
lbl to wioska z której ludzie nie umieją jeździć po rondach
bo w lbn jest tylko jedne fajne rondo:
wypadajac z dolow Krajowej na rondo skrecajace w Jana Pawla, zawsze czuje sie jak na oesie Anonymous - Nie 07 Gru, 2008
eM napisał/a:
heheh ty to masz marcel z tymi nazwami ... zapomniales o .. ORANGE
tylko skopiowałem nazwe autra czyli Jimka .... i zmieniłem date
[Dzisiaj 0:01] TomsoN: pierwszy!TomsoN - Nie 07 Gru, 2008 było 0:00 ale to długa historia Anonymous - Nie 07 Gru, 2008 dopuszczamy to warunkowo ..... bo to pierwszy! w tym roku
bo w regulaminie jest wyraźnie napisane 1 post od 23:59 - 0:01TomsoN - Nie 07 Gru, 2008 eM pokaż logi
Wszystko było zgodnie z regulaminem M - Nie 07 Gru, 2008 Tomson byl pierwszy, pokazalem mu tylko jak to jest czuc sie jak ktos oszukuje w grze TomsoN - Nie 07 Gru, 2008 ja nie oszukuje wgrałeś hlguarda dalej była kara włącz jeszcze cheating-deatha i aeq żeby nie było beju Dobra koniec OT bo zamknę i pobanuję.pP - Nie 07 Gru, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
lbl to wioska z której ludzie nie umieją jeździć po rondach
co do tego to będę oponować
ja np. nie mam żadnego problemu z rondami
Misiek_lbn napisał/a:
lbl to wioska
która swego czasu (nie pamiętam ale albo w 2001,2002 lub 2003 była najbogatszym miastem w Polsce,
poza tym miasto silnie zwiazane z kartingami (co roku odbywa sie na torze w Biłgoraju runda KMP),Misiek_lbn - Nie 07 Gru, 2008 pP, nie denerwuj się, tak tylko napisałem, sam mieszkam w ćmiłowie a nie w lublinie, więc... z wioski jestem jak by nie było, mimo że mam 800 metrów do lublina
kogo obstawiacie że wygra edycje 2008 kubas - Nie 07 Gru, 2008 k-mart albo anjas w sumie to chyba jedna osoba tylko ma dwa profile...Anonymous - Nie 07 Gru, 2008 dobra koniec leszcze ..... grzać odpowiednie klawisze bo do godziny 0 już coraz bliżej pP - Nie 07 Gru, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
pP, nie denerwuj się,
loozik
ps. kiedyś w ćmiłowie dostałem mandat za prędkość także nie mam dobrych wspomnień