Rudello - Pon 15 Gru, 2008 Temat postu: [R] SOTOsushiRestauracja mojego kolegi w której mam swój wkład - pracuje i zawsze duchem obecny
Jedzenie pierwsza klasa. Kreweta w tempurze przewijana łososiem boska. Maki z pieczonym węgorzem na górze kozak.
Nie oszczędza się na ilości ryby, zawsze świeża i skręcona przez mistrza Jacka.
Ceny nie wygórowane jak na tego typu lokal
menu: www.sotosushi.pl
Super wystrój
O Tak to wygląda:
Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 dobra jaki rabat na HH.org
kiedy robimy tam spota jak wtedy w na Złotej?Vlodarsky - Pon 15 Gru, 2008 SOTO znaczy okrąg ? łuk ? czy to tak poprostu ?pcs - Pon 15 Gru, 2008 Zestaw MOMO brzmi ciekawie
nie ma browara?PiTT - Pon 15 Gru, 2008 bardzo schludnie to wygląda
powiem, wręcz sterylnie
mi się podoba
a nazwa chyba trochę z jajem - na ostrej bani pytasz się kolegi aaaa soootooo susziii?CHRZANEK - Pon 15 Gru, 2008 Widziałem przez okno - robi wrażenie.
Nigdy nie byłem na sushi ale wiem gdzie pójdę zadebiutować w tym temacie.
saxorulez - Pon 15 Gru, 2008 Rudello,
jestem zły że nie zostałem zaproszony na otwarcie - robię w mediach a tam każdy żre suszi nie ważne czy mu smakuje czy nie. Jest modnie to się liczy.
Ja na bank tam zajrzę tak czy siak bo propozycje wyglądają ciekawie. Zastanawiam sie czy przebije BESUTOAnonymous - Pon 15 Gru, 2008 najlepsze suszi w miescie
pamietacie wymyslanie nazwy? szkoda ze nagasuka sushi nie przeszloM - Pon 15 Gru, 2008 Dobra! Nastepny spot proponuje spot JDM w SOTO CHRZANEK - Pon 15 Gru, 2008
eM napisał/a:
Nastepny spot proponuje spot JDM w SOTO
Moze w styczniu co ??
BO w grudniu to odpadam w przedbiegach Rudello - Pon 15 Gru, 2008
Marcel 08 napisał/a:
dobra jaki rabat na HH.org
to chyba nie jest najwazniejsze
Vlodarsky napisał/a:
SOTO znaczy okrąg
hmmm chyba znaczy na zewnatrz
pcs napisał/a:
nie ma browara?
czekamy na koncesje
PiTT napisał/a:
bardzo schludnie to wygląda
powiem, wręcz sterylnie
zalozenie bylo takie zeby nie wygladalo jak wiekszosc sushi barow tj. łodeczki, drewno, origami itp.
Dobrze ze sie podoba
CHRZANEK napisał/a:
Nigdy nie byłem na sushi ale wiem gdzie pójdę zadebiutować w tym temacie.
Jak najbardziej wpadaj, zasiadziesz przy barze a Jacek bedzie ci kręcil dobre rzeczyRudello - Pon 15 Gru, 2008 saxorulez,
Otwarcia z pompa nie było.. tylko rodzina i przyjaciele.
Heheh ach te media
A dlaczego akurat besuto?? k-mart - Pon 15 Gru, 2008 Nie lubie sushi, zawsze odmawiam gdy mnie ktos zaprasza saxorulez - Pon 15 Gru, 2008 Rudello,
ahh te media ale jak się im dobrze sprzedacie to będziecie zadowolenia, dużo jedzą i zawsze płacą.
Dlaczego besuto? - za smak
Ostatnio jeszcze OOH Sushi.
Unikam Akashia bo dwa razy miałem wrażenie że jem coś przygotowanego wcześniejGreg - Wto 16 Gru, 2008 O, ale fajnie, wygląda naprawdę cool! Wpadnę z pewnością, akurat mam ochotę na sushi