HydePark - AFR - katowice / okolice
M - Wto 16 Gru, 2008 Temat postu: AFR - katowice / okolice Panowie czy macie kogos kto by zrobił pare pomiarów tam na dole Polski?
Mam tu klienta z katowic i nie chce go ci±gn±ć tutaj, a tylko pomiar potrzebny jest.
nox - Wto 16 Gru, 2008
pewnie 4 turbo tyle że nie wiem czy h±±±de przyjm± .
M - Wto 16 Gru, 2008
Juz dzwoniłem i 4turbo ogarnia tylko trzeba zaplacic za hamowanie+afr - wychodzi koszt ze wole zeby juz do mnie przyjechal. Ale dzienx
Młody Papież - Wto 16 Gru, 2008
spróbuj może tutaj http://www.chiptuning.katowice.pl/
M - Wto 16 Gru, 2008
Many thanks!
Klient juz kogo¶ tam znalazł z opola ale napewno adres sie przyda chociazby - hamownia.
Na sr.pl zapytalem, malo kto sie zglosil z info, ludzie nie lubia reklamowac konkurencji chyba
kubas - Wto 16 Gru, 2008
z opola ? uuu moze kaktusy....
Bart - Wto 16 Gru, 2008
kaktusy to zuuuoooo!
M - Wto 16 Gru, 2008
Co to za kaktusy?
Bart - Wto 16 Gru, 2008
dłubali w samochodach panów mi i dżona, było to jakie¶ 2-4 lata temu i do tej pory obaj na samo słowo kaktus rzucaj± kur.wami
Młody Papież - Wto 16 Gru, 2008
pamiętam, że mieli w planach hamownie....
qbus - Wto 16 Gru, 2008
a ja z nimi mam mile wspomnienia... w sumie samochodu mi nie dlubali... ale duzo pomogli przy budowie 205 Kokoszki w latach 2004-2005...
Anonymous - ¦ro 17 Gru, 2008
Jamrozy nie ma zielonego pojecia o chiptuningu. Kumpla skoda 1.8 T spędziła tam chyba z 4 dni.Niby silnik VAG oklepany ,a kole¶ nie potrafił sobie z nim poradzić.Nie mówi±c już o hamowni ,z której wyniki s± mocno optymistyczne.
Młody Papież - ¦ro 17 Gru, 2008
nie miałem z nim zbyt wiele doczynienia... wiem że kabelkami już sie nie pobawi, bo to za dużo pieprzenia... ale ze zmierzeniem afr pewnie by sobie poradził
a hamownia hamowni nie równa, ja to mawiaj± Ci starsi górale...
|
|
|