Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Saxo VTS 8v na części
Loko - Wto 16 Gru, 2008 Temat postu: [S] Saxo VTS 8v na częściNa prośbe Grześka który aktualnie nie ma dostępu do forum wstawiam ogłoszenie.
Do sprzedania na częsci jest saxofon ósemka rocznik 2003, 45 000 przebiegu w kolorze czarnym.
Jak ktoś coś potrzebuje to prosze się wpisywać w temat Niemy - Wto 16 Gru, 2008 lewa tylna szyba
i coś jeszcze, tylko nie pamiętam fydi - Wto 16 Gru, 2008 możliwe, że coś z prawego tylnego zawiasu jak nie cała belka kubas - Wto 16 Gru, 2008 ja bym przytulil tylne hamulce fydi, zaciski, piasty i element mocujacy do belki !! podzielimy sie fydi ? michool_vt - Wto 16 Gru, 2008 jakie to to ma koła?Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Jak tanio to chętnie wnętrze łykne tzn fotele ,kanape i boczki Grzesiek VTS - Śro 17 Gru, 2008 Witam,
Udało mi sie dostać do netu wiec tak jak LOKO napisał wsio do saxo !!!
14 felgi juz Sprzedane wraz z oponami
Tapicerka jak u saxorule'sa
jak cos potrzeba pisac PRV saxorulez - Śro 17 Gru, 2008 Grzesiek VTS,
buda po dzwonie?
jak nie przygarnął bym sam prosty szkielet z poszyciem dachu.106 - Śro 17 Gru, 2008 wszyscy kupuja tylko nic nie wiadomo o cenach...
ja moze zbiorniczek na plyn do spryskiwacza bym chcialGrzesiek VTS - Śro 17 Gru, 2008 spokojnie ceny sa dobre tanieje niż gdziekolwiek.
i mozna sobie samemu podjechac i zabrac Tomcat - Śro 17 Gru, 2008 Na pewno potrzebuje:
- wahacze przednie (o ile są proste i pasują do 16v)
- miske olejową (jeśli pasuje do 16v)
- stabilizator tylny (jak ktoś chce belke ale ma dobry stabilizator to akurat ja przytulę ten z rozbieranego auta)
- silniczek regulacji reflektora lewego
- półka schowka... znaczy drzwiczki... w sensie że to takie co zamyka schowek saxorulez - Śro 17 Gru, 2008
Tomcat napisał/a:
- wahacze przednie (o ile są proste i pasują do 16v)
- miske olejową (jeśli pasuje do 16v)
dwa razy takTomcat - Śro 17 Gru, 2008 dzięki
w takim razie biorę od kopa martin.h - Śro 17 Gru, 2008 A podstawka do której przykręcony jest komp jest ta sama co w Rallye?CHRZANEK - Śro 17 Gru, 2008
martin.h napisał/a:
podstawka do której przykręcony jest komp jest ta sama co w Rallye?