Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 Temat postu: zajac junior incomming...Z nieukrywana frajda wtracic pragne iz Vivien zostala odwieziona dzis we wczesnych godzinach porannych na porodowke
zajac junior niedlugo sie zarejestruje na forum CHRZANEK - Czw 18 Gru, 2008 Ziom jak chcesz to wpadniemy popomagać anjas - Czw 18 Gru, 2008 No to leć do szpitala a nie na forum przesiadujesz!!!
Pamiętaj - pilnuj tętna bobasa na KTG w czasie porodu. To główne zadanie ojca!kubas - Czw 18 Gru, 2008 a na wiosne bedzie odstrzał Jakarti - Czw 18 Gru, 2008 gratsy - powodzenia Anonymous - Czw 18 Gru, 2008
anjas napisał/a:
No to leć do szpitala a nie na forum przesiadujesz!!!
Pamiętaj - pilnuj tętna bobasa na KTG w czasie porodu. To główne zadanie ojca!
mi kazala trzymac sie za reke i nie narzekac ze sciska....
ej to moj pierwszy porod...
narazie mam siedziec w domu i czekac... conajmniej do 14-15pP - Czw 18 Gru, 2008 3mamy kciuki
jak to dobrze, że ja nie wiem co to KTG??Maciusiowy - Czw 18 Gru, 2008
pP napisał/a:
jak to dobrze, że ja nie wiem co to KTG
święte słowa !! Zając, może z tej okazji furacza umyj?Vlodarsky - Czw 18 Gru, 2008 Powodzenia Zając !Anonymous - Czw 18 Gru, 2008
anjas napisał/a:
główne zadanie ojca!
upaść na ziemię w najbardziej nieopowiednim momencie
gratulacje Jakarti - Czw 18 Gru, 2008
Cytat:
mi kazala trzymac sie za reke i nie narzekac ze sciska....
ej to moj pierwszy porod...
narazie mam siedziec w domu i czekac... conajmniej do 14-15
jak mozesz to lec do szpitala!! po chuj siedziec gdzies daleko - nie codziennie sie rodzi wlasne dziecko!!Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 no wygonili mnie bo jeszcze badania itp itp ... pewnie za godzine juz nie wytrzymam i pojade..anjas - Czw 18 Gru, 2008
zajac napisał/a:
no wygonili mnie bo jeszcze badania itp itp ... pewnie za godzine juz nie wytrzymam i pojade..
przy badaniach też powinieneś być... a przynajmniej gdzieś blisko.
Dymaj do szpitala, ale już!106 - Czw 18 Gru, 2008 biegiem marsz!
ja bym nie wysiedzial w domu... filowalem od poczatku do konca az mnie juz
po raz 4ty wyrzucali nie zapomniej o pepkowce! to najwazniejsze zadanie
ojca Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 to wkoncu co jest najwazniejsze ? co ja mam tam robic.. ej to naprawde pierwszy raz...