bedac w lecie w PL, niestety odkrylem rdze w dwoch miejscach. Przez brak czasu nie moglem tego naprawic.
Stan obecny:
- rdza na podszybiu (a dokladnie pod szyba)
- rdza na tylnej lewej podluznicy
- z rzeczy nie dzialajacych: tylna wycieraczka, termometr
- Zderzak przedni zarysowany prawa strona pod halogenem, 3 "dolki" od gradobicia na dachu oraz pare rys
Pare uwag:
Ogolnie na PL trzeba koniecznie wymienic przednie amory, na gwincie nie ma jazdy. Chyba ze ktos ma zamiar jezdzic tylko po torze
Nie bede pisal ze nic wiecej nie trzeba robic, bo poprostu zawsze cos moze sie wysrac. Jezdze tym samochodem codziennie robiac w tym roku 22000km.
Dodam, ze w ASO mam masakryczne rabaty na wszystkie graty do williego oraz na robote, wiec w tej kwestii moge nabywce mocno wspierac jesli taka potrzeba zaistnieje.
Osobiscie serwisowalem wszystko juz przy najmniejszych znakach zuzycia bez wzgledu na koszta, na rdze jak wspominalem nie starczylo czasu.
Cena ktora mnie interesuje to:
4000.- CHF = 10800 PLN
Gdy trafi sie suchy dzien, postaram sie o aktualne fotki.Michał - Nie 21 Gru, 2008
Cytat:
- z rzeczy nie dzialajacych: tylna wycieraczka, termometr
wycieraczke zdzierżę, ale gdyby termometr działał ...BaRtO_206GT - Nie 21 Gru, 2008 jak Dariano nie kupi to jest cipa!!!saxorulez - Nie 21 Gru, 2008 go darek! go darek!CHRZANEK - Nie 21 Gru, 2008 Auto kultowe a Cena okazyjna - nawet po doliczeniu:
Dojazdu 200pln (autokar)
Opłat w CH 500CHF (tablice ubezpieczenie itp)
Powrotu 600pln (paliwo)
Opłat w UC (3,1% akcyzy - tylko umowa musi być poprawnie spisana to nie płacimy cła !!! do tego VAT od wartości pojazdu+koszty poniesione na import)
Przegląd 170pln
Tłumaczenia 200pln
Opłaty recyklingowej 500pln
Polskiej rejestracji i karty pojazdu 270pln
-----------------------------------------------------
Wiem że może wygląda to strasznie ale powtarzam: w PL nie kupicie takiego samochodu !!!
Jeżdziłem tym willem - wiem co mówięGotti - Nie 21 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Opłat w UC (3,1% akcyzy - tylko umowa musi być poprawnie spisana to nie płacimy cła !!! do tego VAT od wartości pojazdu+koszty poniesione na import)
Nie poprawnie spisana, tylko musi mieć dodatkową formułkę/paragraf o preferencjach.
A płacenie VAT-u w UC a nie w D to czysta głupota.lukp - Nie 21 Gru, 2008 szkoda że nie mam kasy teraz, już bym po niego jechał CHRZANEK - Pon 22 Gru, 2008
Gotti napisał/a:
Nie poprawnie spisana, tylko musi mieć dodatkową formułkę/paragraf o preferencjach.
... tak tak Gotti zgadza się , i podpisy powinny być POD formułką a nie NAD nią
Generalnie o to mi chodziło
Gotti napisał/a:
A płacenie VAT-u w UC a nie w D to czysta głupota
Gdybym ja był taki mądry rok temu
Masz oczywiście racje.
Tak czy inaczej prosze wziąźć kalkulatory do rączek i podliczyć - może nie za darmo ale okazja !!!Stacho - Pon 22 Gru, 2008 Szkoda, że sprzedajesz Gotti - Pon 22 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Gotti napisał/a:
... tak tak Gotti zgadza się , i podpisy powinny być POD formułką a nie NAD nią
Generalnie o to mi chodziło
Gotti napisał/a:
A płacenie VAT-u w UC a nie w D to czysta głupota
Gdybym ja był taki mądry rok temu
Masz oczywiście racje.
Tak czy inaczej prosze wziąźć kalkulatory do rączek i podliczyć - może nie za darmo ale okazja !!!
generalnie to na maxa pojebane, jak większość rzeczy i sytuacji w CH Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 mozesz dac jakies normalne ogloszenie? niestety nie kazdy moze poczytac o tym autku na tym forum (forum o autach jest zablokowane)Mick - Pon 22 Gru, 2008
dawid napisał/a:
mozesz dac jakies normalne ogloszenie? niestety nie kazdy moze poczytac o tym autku na tym forum (forum o autach jest zablokowane)
wsztstkie potrzebne informacje masz już w tym poście.Anonymous - Pon 22 Gru, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
jak Dariano nie kupi to jest cipa!!!
DOOOOKŁADNIE
czy on widział to ogłoszenie?
wysyłam mu na gg k-mart - Pon 22 Gru, 2008
dawid napisał/a:
mozesz dac jakies normalne ogloszenie? niestety nie kazdy moze poczytac o tym autku na tym forum (forum o autach jest zablokowane)
Jutro cos wstawie...
Dzisiaj jestem na maksa zj.ebany po calym dniu!k-mart - Śro 24 Gru, 2008 Nie wiem czemu nie ma funkcji edytowania pierwszego posta...???
Fotki:
Zarysowanie na zderzaku:
Dolki na dachu:
Najgorsza felga:
Najlepsza felga:
Motorynka:
A na pokladzie dla tych ktorzy nie wiedza:
- gwint
- rozporka
- tarox przod (zalozone w kwietniu)
- DS performance ('')
- kiera sparco
- short-shifter B&M
- wydech przelot, tlumik remus
- dystanse tyl alu +18mm
- kolektor wydechowy 4-1 marki http://www.rcracing.es/?q=fr/colectores
- glosnki przod infinity 150w (w boczkach)
- tyl polka ori kenwood 2 x 250w
- radia nie ma i nigdy nie bylo