Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 Temat postu: życzenia świąteczne 2008życzę dużo zdrowia i poczucia humoru,
aby auta się nie psuły i było tanie paliwo
a Wasza kobity zawsze były piękne
życzy majkel
Bart - Pon 22 Gru, 2008 kurde, byłem ciekaw kto zacznie z życzeniami wyskakiwać, no i pierwszy efekt już mamy michool_vt - Pon 22 Gru, 2008 rodzinnych i zdrowych wam życze
M - Wto 23 Gru, 2008 Spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia mi - Wto 23 Gru, 2008 ja dostałem dziś takie życzenia, więc Wam ślę:
Moi drodzy przyjaciele,
Have a nice day!
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się dzieje z wami! Dziękujemy za wsparcie dla nas.
Wydaje się, że czas Bożego Narodzenia jest tutaj po raz kolejny, i znów nadszedł czas, aby w Nowym Roku. Pragnę w merriest Bożego Narodzenia dla Ciebie i Twoich bliskich, a ja życzę szczęścia i dobrobyt w nadchodzącym roku.
Pozdrowienia i Wesołych Świąt!martin.h - Wto 23 Gru, 2008 Zdrowych i Wesołyćh Świąt spędzonych w miłym gronie
Młody Papież - Wto 23 Gru, 2008 święta są nieciekawe...
PiTT - Wto 23 Gru, 2008 tak na poważnie
życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt
Stacho - Wto 23 Gru, 2008 Wesołych, radosnych i spokojnych świąt życze ! Anonymous - Wto 23 Gru, 2008 Spokojnych Świąt .... niech śnieg popada .... dużo prezentów i życze wam wszystkim i sobie zeby w naszych garażach zawsze stał conajmniej 1 HOThatch ponadto zdrówka dla wszystkich pociech waszych i tych ktore w drodze
Najlepszego Panowie
M - Wto 23 Gru, 2008 JA myslalem ze obchodzimy narodziny Chrystusa a nie gołe cyce martin.h - Wto 23 Gru, 2008 W Boże Narodzenie mamy się radować, każdy się raduje jak może Bart - Wto 23 Gru, 2008 ja wolę gołe cyce CHRZANEK - Śro 24 Gru, 2008 Żarty żartami
Moi drodzy Przyjaciele:
Życze Wam wszystkim i waszym bliskim Świąt spokojnych, pogodnych obfitujących w same pozytywne chwile, żeby były jedyne i niepowtarzalne...
A tak bardziej przyziemnie to życze Wam żebyście dostali pieklne gifty do Waszych hothatchy żeby były jeszcze bardziej HOT.
Tego wszystkiego z całego serca życzy Wam Chrzanio
PS: Święta są nieciekawe Jaco - Śro 24 Gru, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ETC. DUŻO MOCY, MOMENTU I PRZYCZEPNOŚCI
Příjemné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a samozřejmě také dobrých her v příštím roce přeje všem čtenářům redakce Hrej. Veselé Vánoce a šťastný nový rok!