saxorulez - Nie 04 Sty, 2009 Temat postu: Wizytówki Warszawa - helpMuszę do najbliższego czwartku wieczorem wydrukować wizytówki - mam projekt gotowy. Czy znacie firmę która jest w stanie ogarnąć to do tego czasu? Bardzo mi na tym zależy..Michał - Nie 04 Sty, 2009 jutro dam ci namiar na gosciaanjas - Nie 04 Sty, 2009 myślę, że da radę. Jeśli gość od Majkela by nie dał rady to ja też mam drukarnię, która w zeszłym miesiącu bardzo szybko mi ogarnęła temat.Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 to sie podzielcie info jak jakas fajna ta firmapcs - Pon 05 Sty, 2009 ja to tu robilem kiedys jak mi na czasie lezalalo. Calodobowo i w zasadzie od reki. Lokal maja na bliskim mokotowie
jak na wczoraj, to na grzybowskiej koło radissona jest drukarnia Drukarnia która drukuje wizytówki w kilka godzin (ostatnio drukowali mi w ciągu 3h)
jesli nie aż tak pilne, to drukarnia No Problemssaxorulez - Pon 05 Sty, 2009 dzięki za wszystkie propozycje. Skontaktuję sie z firmami i coś wybiorę.
Na rynku jest tego tak dużo ze zanim znalażł bym coś dobrego to pewnie był by juz czwartek! Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 Lukaszek a w Standruku tego nie ogarniesz na szybkości PieQt - Pon 05 Sty, 2009 no to pomógł kierowniku anjas - Pon 05 Sty, 2009 właśnie Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 no, ja tez bym poprosil.Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 raz dwa dla wszystkich zainteresowanych saxorulez - Pon 05 Sty, 2009 Spoko.. zleciłem do firmy która polecał Zając
Mają być gotowe jeszcze dzisiaj także dam znac czy firma godna polecenia.anjas - Pon 05 Sty, 2009
Cytat:
Spoko.. zleciłem do firmy która polecał Zając
Mają być gotowe jeszcze dzisiaj także dam znac czy firma godna polecenia.