k-mart - Pią 09 Sty, 2009 Temat postu: Jeden z ciekawych prodzektowWczoraj z Marcel'em przez gg mocno onanizowalismy sie ogladajac jeden z prodzektow gtt.
Od 3.strony akcja rusza,
na poczatku bylo 1.4T, pozniej jak widac 2.0T.
ale ta też kopie po jajcach ..... http://forums.gt-turbo.or...opic=4195&st=60 zbudowali od nowa ja w zasadzie .... polecam MoRToN - Pią 09 Sty, 2009 ehhh kurna ... fajne Młody Papież - Nie 11 Sty, 2009 nie chce nowego tematu zakładać, dlatego podpinam się tutaj
znalezione na ytrck-mart - Nie 11 Sty, 2009 Ktos ma jeszcze bardziej szalona mysl techniczna niz sam Dzik
Prodzekt ogromny!nox - Nie 11 Sty, 2009 podnieca mi widok równego spawu dzik - Nie 11 Sty, 2009 Wczroaj szybko objerzalem rasta - Nie 11 Sty, 2009 "Suzuki" wymiata
Szkolny przyklad "drutowania" nox - Nie 11 Sty, 2009
rasta napisał/a:
A co powiesz na to:
Przy spawach z AMS'u się masturbuje .
Ale ciii nie mów nikomu....
Tak serio nie wiem co w tym jest ale mega mnie jarają równe spawy szczególności te motoryzacyjne ale nie tylko martin.h - Nie 11 Sty, 2009 nox, odwiedż nas w 4Turbo, mamy kilka wydechów i kolektorów z AMS'u nox - Nie 11 Sty, 2009 To ja biorę pudełko chusteczek z sobą tylko powiedz kiedy mogę wpaść załatwisz jakiś wolny pokój ?? Młody Papież - Pon 12 Sty, 2009 podjedź kiedyś chociaż z migiem to pokaże Ci ładne spawy nox - Pon 12 Sty, 2009 dżą potrafisz spawać ładnie migiem ?? jak tak to kupuje spaware a ty mnie nauczysz ?? będe ci mówić mistrzu Młody Papież - Pon 12 Sty, 2009 człowiek sie rodzi z takim darem albo nie próbowałeś kiedyś spawać?