ICE - In Car Entertainment - Zawsze chcialem coś takiego skonstruować
M - Pią 16 Sty, 2009 Temat postu: Zawsze chcialem coś takiego skonstruować http://www.smog.pl/wideo/...na_konsoli_wow/
Kapitalna zabawka, zastanawiam się tylko jak wydobyć z konsoli biezące informacje o pozycji bolidu.
Anonymous - Pią 16 Sty, 2009
bardzo fajna zabawka
pP - Pią 16 Sty, 2009
eM napisał/a: | Kapitalna zabawka, zastanawiam się tylko jak wydobyć z konsoli biezące informacje o pozycji bolidu. |
bardzo fajna sprawa tylko skąd ta informacja?? może odbiera sygnał force feedback i koleś napisał program aby go przerabiał na przeciążenia, chociaż pamiętam, że np. w forzie jest wkaźnik przeciążeń G, ale jak wydobyć ten sygnał z konsoli??
k-mart - Pią 16 Sty, 2009
Dobre, ponoc isnieje kilka takich zabawek...
Wlasnie eM, dzisiaj rano cos mi tak przyszlo do glowy:
czy jestes w stanie zrobic ecu-wifi?
Młody Papież - Pią 16 Sty, 2009
jestescie pewni że to konsola?
przed gościem chyba stoi pc
M - Pią 16 Sty, 2009
ecu wifi? hmm porządny multipleksing i jazda, pytanie tylko po co
M - Pią 16 Sty, 2009
Nad taką zabawką do lfsa moglbym juz dzisiaj zacząć prace. dorobic to do xboxa to dopiero zadanie
k-mart - Pią 16 Sty, 2009
No jeszcze elektroniczny zaplon na remote, siedzisz w domu przy lapie, i piszesz sobie program do fury przed domem
vitesse - Nie 14 Cze, 2009
ta maszyna tak sie buja jakby typ motorem jechal a nie autem
Rudello - Nie 14 Cze, 2009
Na bemowie byly takie symulator do grania.
Teraz sie gdzies przenosza.
www.simfactory.pl
Greg - Nie 14 Cze, 2009
Chyba najbardziej znany jest symulator Force Dynamics - kosztuje $xxxxx ale jest nieziemski. Widziałem go na własne oczy w akcji - kopie po jajcach. Nie udało mi się dopchać żeby się przejechać na nim, ale widziałem jak działa - jak wydachujesz furą to tak rzuca, że ludzie tam ledwo ogarniali o co chodzi.
http://www.youtube.com/watch?v=d1iEtjs6S80
Ja myślałem o prostym stanowisku do gier - kubeł, platforma, kiera, TV i jazda.
KonradMK - Nie 14 Cze, 2009
vitesse napisał/a: | ta maszyna tak sie buja jakby typ motorem jechal a nie autem |
bo siły są mniejsze więc trzeba mocne wychylenia robić, żeby wrażenie było podobne
Cartoon - Nie 14 Cze, 2009
Na TVN Turbo pokazywali niedawno taką zabawkę jakiejś polskiej firmy...
Chętnie bym coś takiego potestował
Bart - Nie 14 Cze, 2009
nie wiecie czy do tetrisa też są takie symulatory?
M - Nie 14 Cze, 2009
tak, jak idziesz na porcelanie poczytać gazetkę
|
|
|