Dziś chciałbym wysłać ankietę, bo 24 stycznia w Warszawie jest casting.
Dwóch naszych kolegów zmiękło i nie mają odwagi, więc zwracam się do szerokiego grona.
Who's in?Jakarti - Pon 19 Sty, 2009 a moze tak?
http://pl.youtube.com/wat...feature=relatedKonradMK - Pon 19 Sty, 2009 jeśli wolisz wystąpić w takim stroju to wersja HOMO będzie w następnym roku anjas - Pon 19 Sty, 2009
no właśnie... zawodnicy mają mniejsze umiejętności, ale widowiskowość mimo wszystko wzrasta KonradMK - Pon 19 Sty, 2009 kurwa ja na poważnieJakarti - Pon 19 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
jeśli wolisz wystąpić w takim stroju to wersja HOMO będzie w następnym roku
czy tzn, ze wedlug Ciebie dziewczyny noszące bikini to homo???
heheheh, szacun anjas - Pon 19 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
kurcze ja na poważnie
na poważnie to za wielki jesteś - do dziury się nie zmieścisz Jakarti - Pon 19 Sty, 2009
anjas napisał/a:
na poważnie to za wielki jesteś - do dziury się nie zmieścisz
dziewczyny mu tak mowia M - Pon 19 Sty, 2009 Mysle ze Kondziu na haslo hole in the ass znajdziesz wiecej chetnych tutaj. Jednak w cieple atakowac lepiej niz ściane.Kamilbike - Pon 19 Sty, 2009 Wersja nr 2 jakos bardziej mi podchodzi Ja jestem jak zelbetonowy kloc i raczej watpie zebym chociaz jednej sciany uniknal. Chyba ze bym sie przez nia przebil FreeMan - Pon 19 Sty, 2009 a jaka jest nagroda ?KonradMK - Pon 19 Sty, 2009 Doda robi laskę wygranej drużynie!
podobnomartin.h - Pon 19 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
Doda robi laskę wygranej drużynie!
podobno
To nieprawda.
Laskę robi Jola Rutowicz nox - Pon 19 Sty, 2009 to sie nie opłaca , słyszałem ze drapie zębami.lenny - Pon 19 Sty, 2009 Kondziu - boskie to jest... będzie polska edycja tego?