Anonymous - Wto 20 Sty, 2009 Temat postu: Ktory samochod wybrac?Ojciec poporosil mnie zebym pomógł mu wybrac samochod, mam nadzieje ze nie bedzie Wam przeszkadzalo ze ta ankiete zamiescilem tu. Bardzo prosze Was o pomoc, co byscie wybrali?
Pozdrawiam
SerdecznieM - Wto 20 Sty, 2009 Napisz jeszcze profil ojca
Czym jezdzil, co lubi, czego nie lubi, czy jeździ w kapeluszu czy nie, czy jezdzi w kurtce.Anonymous - Wto 20 Sty, 2009 ma lat 50, jezdzil do tej pory volvo s60 awd diesel, jezdzi raczej spokojnie, spalanie w aucie na kompie to ma 4,9-5,2 musi to byc koniecznie diesel bo dziennie robi okolo 200km, zastanawial sie jeszcze nad Subaru Forester 2.0 DIESEL niestety nie wiem jak teraz moge dodac go do ankiety.Anonymous - Wto 20 Sty, 2009
eM napisał/a:
Napisz jeszcze profil ojca
Czym jezdzil, co lubi, czego nie lubi, czy jeździ w kapeluszu czy nie, czy jezdzi w kurtce.
nie jezdzi w kapeluszu, potrafi tez przycisnac , w kurtce? hmm nie wiem nie jezdze z nim juz jakis 5 lat tak ze nie wiemNiemy - Wto 20 Sty, 2009 zagłosowałem na volvo z tej trojki
bariii napisał/a:
jezdzil do tej pory volvo s60 awd diesel
bariii napisał/a:
spalanie w aucie na kompie to ma 4,9-5,2
no way! bez urazy, ale musi jeździć w kapeluszu przy takim spalaniu!
i średnio wierze w takie spalanie w ciężkim awd volvo s60Anonymous - Wto 20 Sty, 2009 powaznie nie jezdzi w kapeluszu ja nim zrobilem raz 5,4 na trasie katowice-wwa, sam bylem zaskoczonyAnonymous - Wto 20 Sty, 2009 wynika to pewnie z tego ze wsiada w domu do auta , 600m wskakuje na expresowa gna nia kolo 100km zjezdza, jest w pracy , zero jezdzenia po miescienox - Wto 20 Sty, 2009 jeżeli do tej pory był zadowolony z volvo xc60 jest dobrą opcją.
a4 jakos tak odstaje od reszty
Napisz jeszcze budżet bo a4 kosztuje znacznie mniej niż GLK .
Zakładając po glk że mamy do dyspozycji około 200tyś zł pomyślałem bym jeszcze o bmw 330xd .Po Za tym napisz cos wiecej o preferencjach Ojcapcs - Wto 20 Sty, 2009 bardziej niz forek raczej legacy/ legacy outback diesel. wszechstronny i uniwersalny.
Merol to chyba nie ta klasa cenowa?Gaydek - Wto 20 Sty, 2009 Zagłosowałem na Volvo. Podobno dobre autko .
PS. Dajesz "pomógł" tak jak Morgan Freeman? Gaydek - Wto 20 Sty, 2009 Gdzie jest EDIT?
Dlaczego na Volvo? Skoro szanowny Pan dobrze czuł się w S60 to tym bardziej powinien dobrze czuć się w XC60. Skoro liczy się komfort i raczej spokojna jazda to ja wybrałbym właśnie Volvo.martin.h - Wto 20 Sty, 2009 Ja też zagłosowałem na Volvo, bo po pierwsze robią dobre auta, a po drugie strasznie podobają mi się ich nowe modele.mi - Wto 20 Sty, 2009 poszło na volvo. A4 to też fajny fur, ale inna klasa nieco jakby...Anonymous - Wto 20 Sty, 2009 prawdopodobnie bedzie dokonywal wyboru pomiedzy tym Mercedesem a VolvoGaydek - Wto 20 Sty, 2009 http://www.volvocars.com/...es/default.aspx fajna galeria