Michał - Śro 21 Sty, 2009 Temat postu: ZmierzchZmierzch
Twilight (AKA Twilight (I)) (2008)
Średnia ocena: Bardzo dobry
7,94/10
Isabella Swan to szukająca swego miejsca w świecie, zagubiona nastolatka, cicha marzycielka. Kiedy poznaje przystojnego, błyskotliwego i intrygującego Edwarda Cullena nie zdaje sobie sprawy, że znajomość ta wstrząśnie jej życiem i zmieni je na zawsze. Zrealizowana z rozmachem historia o zakazanym, burzliwym i niebezpiecznym romansie młodego wampira i śmiertelniczki. W obsadzie wschodzące gwiazdy Hollywood: Kristen Stewart ("Azyl") i Robert Pattinson ("Harry Potter i Zakon Feniksa")
Byłem na tym "osławionym" filmie. Nuda, nuda nuda. Nie jest to horror !! odrazu mówie. Jest to poprostu romansidło. Do tego nudne strasznie. Aktorzy z dupy na maxa, tematyka z dupy na maxa. Generalnie nie wychodze z filmów, ale niestety z tego musiałem ...
nie polecam nikomu. Nawet na pierwszą randke ( romansidło ) M - Śro 21 Sty, 2009 To taki film co kobiety o nim bedą mowić "fantastyczny".
Juz to wiem Michał - Śro 21 Sty, 2009 wlasnie nie
ja byłem wyjątkowo z kobietą ( zawsze z gejami łaze ) i powiedziała zebysmy wyszli bo ten film jest poprostu mega nudny. Nic kompletnie sie w nim nie dziejeM - Śro 21 Sty, 2009 czyli KUPAMichał - Śro 21 Sty, 2009 ale straszna .
tylko taka jest prawda ze ten film wszędzie ma wysokie noty ...Walle - Śro 21 Sty, 2009 ten film to nie kupa - to kupicha - tą tematyką jest zainteresowana dogłębnie moja 15letnia szwagierka oraz jej koleżanki z gimnazjum. Już nie moge słuchać jej pitolenia o wampirach. Ani rozrywki ani sensu głębszego.M - Śro 21 Sty, 2009
Michał napisał/a:
ale straszna .
tylko taka jest prawda ze ten film wszędzie ma wysokie noty ...
Co do gustu mas ... jest takie powiedzenie
"Jedzmy gówno! miliony much nie mogą się mylić!" Michał - Śro 21 Sty, 2009 jedyne co fajne to korekcja koloru w tym filmie
Ciagle jest "mega zimno"KonradMK - Śro 21 Sty, 2009 oglądałem w Telemaniaku zwiastuny. jak kolo prowadzący przeczytał kilka zdań z książki na podstawie której nakręcono tego gniota to od razu było wiadomo że to syf. cytuję z pamięci
"Jego napięte mięśnie cudownie rysowały się pod cienką koszulą. Był taki męski i silny..."
bla bla bla harlequin z wampirami dla nastolatekVlodarsky - Śro 21 Sty, 2009 uff.... ja i Kasia na to nie pójdziemy - dziękuje za recenzje!!!!Anonymous - Śro 21 Sty, 2009 Cienizna straszna. Ale byłem z grupa, mialem olewcze podejcie, pannom sie podobalo. Nic nie pamiętam z tego filmu.Anonymous - Pią 23 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
uff.... ja i Kasia na to nie pójdziemy - dziękuje za recenzje!!!!
pojdzcie sobie na nowy film ridleya scotta z dicaprio. w sieci klamstw, podobno gruby.Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 z dicaprio to musi być gruby Michał - Pią 23 Sty, 2009 Jimmi http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=4903
BYŁOOOOOOOO
heheheh
MAM CIE !!