Michał - Czw 22 Sty, 2009 Temat postu: Majkowe przygody z motoryzacjąhmmm
chyba ja
nie moge wjechać do garażu ...fydi - Czw 22 Sty, 2009 Co to jest?Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Calibra Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Z ramki na rejestracje wynika ,że jest to chyba zglebiony ford transit Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 A widziałeś kiedyś calibrę z podkładką opla? Michał - Pią 23 Sty, 2009 kurwa, to nei jest smieszne
dopierdalałem 120 w trasie do domu i luz. I przed samym wjazdem do garazu mnie coś tkneło ...
zjazd jest taki
__
__\_____
Wjazd to jeden wielki slajd na progach bocznych ( takie slajdy wykonuje kondziu jak odwala szpanik na narcioszkach )
pozniej sie zjedza w dół i 45% znowu . Tym razem hokej sie prawie urywa ...Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 ja pierdolę kurwa i chuj co to jest? michool_vt - Pią 23 Sty, 2009 coz to za ustrojstwo?
siatex jest? Michał - Pią 23 Sty, 2009 cult style
jest mega naprawde.
Kupiłem za bezcen mozna powiedzieć. Full elektryka, nowy dach, niski zawias, grube bbsy.
Dostałem jeszcze seryjen amory . Moim nowym kumplem jest kondzio. Będziemy razem tankować AL PI ŻI
Dzieki marcelito, sam widziałeś banana jakiego miałem na ryju
Pare pierdół do zrobienia oczywiscie.
Mega mega mega zadowolony, ale ten zawias ...Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Hehehe, i dziwki krzyczą WOW
Fajne to do pobujania dupy, jeśli mówisz że za bezcen Michał - Pią 23 Sty, 2009 3 tysie
tylko jest za nisko !!Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Dobrze
sprężyny zmienić to nie problem, a te jeszcze sprzedasz jakiemuś gówniarzowi jako "das originale deutsche tjunink sheisse" wasq - Pią 23 Sty, 2009 a jaki tam dycha motor ??Bartli - Pią 23 Sty, 2009 To woź ze sobą deski, które będziesz kładł na zjazd do garażu michool_vt - Pią 23 Sty, 2009 łooo chuj
właśnie wiedziałem ze skądś kojaze taki zderzak i dokładkę, ale nie chciałem wierzyć
urwiesz dokladke i bedzie dobrze, wjedziesz wszedzie