madonna?
Anonymous - Sob 24 Sty, 2009 Nie, jej bóbr
BTW. może jestem poje.bany, ale podobają mnie się te jej foty, nawet mimo boberków PiTT - Sob 24 Sty, 2009
AndreXSi napisał/a:
Nie, jej bóbr
BTW. może jestem poje.bany, ale podobają mnie się te jej foty, nawet mimo boberków
fakt... jestes poje.bany Anonymous - Sob 24 Sty, 2009 Janusz - Nie 25 Sty, 2009
PiTT napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
Nie, jej bóbr
BTW. może jestem poje.bany, ale podobają mnie się te jej foty, nawet mimo boberków
fakt... jestes poje.bany
miałem pisac to samo co PiTT, jestes poje.banyAnonymous - Nie 25 Sty, 2009 Ej no co, fajna laska z niej była..., i fajne zdjęcia...
Najwyżej ogolić i się nada
Anonymous - Nie 25 Sty, 2009
AndreXSi napisał/a:
Ej no co, fajna laska z niej była..., i fajne zdjęcia...
Najwyżej ogolić i się nada
Litości PROSZĘ
Ona by się z takim bobrem pod ochronę nadawała Bartli - Nie 25 Sty, 2009 Czy moderator może wydzielić odrębny wątek o bobrze Madonny?Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 no teraz jedziecie do woliAnonymous - Nie 25 Sty, 2009 zaplodnie wam dyskusje.... madonna jest owlosiona............ ergo.... a..... jej cooooorka?????????
martin.h - Nie 25 Sty, 2009 AndreXSi, nie wiem jak Ty, ale ja nie lubię włosów w ustach anjas - Nie 25 Sty, 2009 łomatko...
wygląda jak młoda madonna... (znaczy gdyby zgoliła wąsy...)Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 Dobra qarwa, przyznaję że patrzyłem tylko na cycki. Reszta jest nieciekawa