To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - zamwoienie na fotele BIMARCO

wasq - Wto 27 Sty, 2009
Temat postu: zamwoienie na fotele BIMARCO
przeklejam ze zaznajomionego forum

"Znajomy zajmuje się dystrybucj± foteli Bimarco i co jaki¶ czas zbiera zamówienia.
Tym razem zamówienia zbiera do końca stycznia, a realizacja przełom lutego i marca, trochę długo, ale można sporo zaoszczędzić.
Ceny s± atrakcyjne więc wydaje mi sie że warto trochę poczekać.

Modele B i C po 350zl, D - 500, E - 650, F - 800zl, przesylka okolo 50-60zl bez znaczenia czy jeden czy 2 fotele bo to jeden karton jest (cos sie chyba zmienilo po nowym roku w cenniku poczty). Ewentualnie odbior osobisty na trasie Krakow - Warszawa.

Z tym odbiorem na trasie może wyj¶ć dużo taniej niż przesyłka, jak sie parę osób zdecyduje. Ja już zamówiłem i im więcej chętnych tym taniej będzie dojechać do tego Piotrkowa, czy Rawy (nie wiem gdzie bliżej)

Zamówienia i zapytania na adres e-mail mi.zurawski@wp.pl

Przypominam że ZAMÓWIENIA DO KOŃCA STYCZNIA !!!

Trochę wiedzy można też zaczerpn±ć ze strony producenta

http://www.bimarco.pl/index.php

"

wasq - Wto 27 Sty, 2009

a tak lekko oftopujac co lepsze bimarco czy miro te co na HH byly w akcji ??

oczywiscie mowie o modelach bez homo :D

michool_vt - Wto 27 Sty, 2009

o kuwa dobre ceny,
ponizej dakar bym nie bral, dakar i w gore git, wiadomo jest homologacja to samo mowi za siebie :)

edit.
teraz cos mi sie pprzypomnialo ze z Loko mielismy opcje fotel futura za 650zl, zanim go homologowali, czy jakos tak
super fotel, gleboki, teraz pewnei takiego bym kupil :D

kubas - Wto 27 Sty, 2009

futura mnie sie podoba bardzo :) ja na moj fotel nie narzekam, kiedys ogarnialem gosciowi fotel taki jak u siebie a potem kupil bimarco future i mowi ze myslal ze jakosciowo bedzie duza roznica a jednak takowej nie zauwazyl :) wiadomo jest homo jest gwarancja ze bedzie bezpiecznie ale + $ :)
pcs - ¦ro 28 Sty, 2009

ja moze bede reflektowal jak sie do momo nie zmieszcze, bo te futury wygladaja na wieksze. bede sie odzywal
Loko - ¦ro 28 Sty, 2009

michool_vt napisał/a:

teraz cos mi sie pprzypomnialo ze z Loko mielismy opcje fotel futura za 650zl, zanim go homologowali, czy jakos tak

Dokładnie tak było :)

michool_vt - ¦ro 28 Sty, 2009

Loko napisał/a:
michool_vt napisał/a:

jaaaaaaaaaa ,a ale jestesmy fajni ;D
Loko - ¦ro 28 Sty, 2009

michool_vt napisał/a:
Loko napisał/a:
michool_vt napisał/a:

jaaaaaaaaaa ,a ale jestesmy fajni ;D

Nie wiem czy dobrze pamietam, ale jak byli¶my w tyn bimarco to nie było czasem mowy, zę jest opcja na każdy fotel bez homo, taniej? Czy po prostu my tak chcieli¶my, ale żadnej takie opcji z ich strony nie było?

michool_vt - ¦ro 28 Sty, 2009

Loko, chyba nie, wtedy była taka opcja bo dopiero zaczynali się starać o homo dla futury, a chcieć to na pewno chcieli¶my jak najtaniej ;D