saxorulez - Nie 01 Lut, 2009 Temat postu: Jak trafiłem na HH.orgIdąc tropem tematów badawczych - zastanawiam się jak część z Was tutaj trafiła?
Tak się składa ze to ja wymyśliłem ten klub/forum. Michał poprostu podszył się pod mój pomysł, zresztą we dwójkę raźniej a eM jest potrzebny do obsługi technicznej anjas - Nie 01 Lut, 2009 ja nie pamiętam jak znalazłem... tak dawno to było...Stf - Nie 01 Lut, 2009 mnie Krzysiek z ulicy przygarnął z upalania oczywiście pit - Nie 01 Lut, 2009 Ktoś gdzieś kiedys na jakimś forum miał adres w podpisie.pP - Nie 01 Lut, 2009 wszystko dzięki saxorulezowi
znajomy znajomego z pracy dowiedział się, że kupiłem fieste steka i wiedział dokładnie jaki wydech mi zaproponować ps. w jego stylu
miałem dwa podejścia, za drugim wygrałem ps - Nie 01 Lut, 2009 tez marnie pamietam, ale chyba jak szukałem info przed zakupem vts'a (a moze po zakupie..), to natknalem sie na slynne grono: french hot hatch Kamilbike - Nie 01 Lut, 2009 Ja dzieki Dzikowi. Jak kupilem Punto powiedzial ze teraz mam hot hatcha i zebym sie zarejestrowal, zrobilem to po 2 tyg i tak sie tu pojawilem Michał - Nie 01 Lut, 2009 Karwa !!
siedzielismy w funky jimmi, opowiadałeś mi jak panne która nas obsługiwała pompowałeś, po czym powiedziałes ze chcesz założyć frenperofrmers forum. Odparłem że bez sensu, ze musi być ogólnie i zaproponowałem poprostu hothatch.org
po czym wsiedlismy do saxolotów ( ja miałem ładniejszego ) i sie rozjechalismy
ssij dupe Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 ja trafiłem tu z ulicy W poszukiwaniu Szczęścia w Miłości i Jako utrzymanek trafiłem Tu i przebywam już 12 Dni
a tak na serio to już od ponad roku czytałem to forum raz próbowałem ale rada plemienia mnie wygoniła, A Trafiłem tu z podpisu JIMK-a czytając Kiedyś sr.plk-mart - Nie 01 Lut, 2009 Przeznaczenie.
Wiedzialem, ze ktoregos dnia na hh.org trafi czlowiek legenda tematu fwd, niektorzy mowia na niego "polski ragnotti", my znamy go jako "Chrzanka".
Wiec sie zalogowalem i czekalem.FreeMan - Nie 01 Lut, 2009 ja trafilem tu dzieki lennemu. Upalalem nowe czerwone Clio Sport III dla dzienikarzy niedaleko salonu i lenny mnie wypatrzyl, wpadl zeby sie przyjechac, i okazalo sie ze sie znamy.... i mnie zaprosil.Gaydek - Nie 01 Lut, 2009 Chyba dzięki obecności na sr.pl któregoś z klubowiczów. Chyba.
Pamiętam też, że kiedyś, jeszcze na sr.pl umawiałem się na pomiary G-techem z kimś, kto jeździł niebieskim VTSem, chyba było to saxorulez. Łukasz, to byłeś Ty? W avatarze był znaczek 16v.michool_vt - Nie 01 Lut, 2009 szukałem wiedzy na temat saxo/106 i pomocy przy zakupie takiego ustrojstwa: google mnie tu skierowało
parę razy moje konto zostało usunięte
teraz jak jestem w domu to zawsze zaglądam co tu pierniczycie
szkoda tylko ze studencki budzet nie pozwala na uczestnictwo w wypadach na tory Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 Ja trafiłem tu za sprawą stickera hothatch.org na saxolocie Petera.Kumpel widział jego saxo( no i naklejke ) chyba na torze w Tychach i przekazał mi tą cenna wiedze strick - Nie 01 Lut, 2009 Ja własnie tez przez Petera.
Znajomy chciał kupic od niego saxo i Peter pokazał mu forum, a kumpel mnie.