Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Kupie biale,rajdowe felgi do 106
Marek23 - Śro 19 Kwi, 2006 Temat postu: Kupie biale,rajdowe felgi do 106Jak w temacie moze byc OZ,Speedline,itd... 4 sztuki, w dobrym stanie.
msasiadek@o2.plPeter - Śro 19 Kwi, 2006 Marek Sasiadek? hmm mam skojarzenia ze snowboardem.czy to Ty?:DMarek23 - Śro 19 Kwi, 2006 No... w sumie to ja. A znamy sie? Jakby co dawaj na priva...Loko - Śro 19 Kwi, 2006 Ja też kiedyś czytałem artykuł o Tobie w jakiejś gazecie snowboardowej, nie wiedziałem żę snowboardziści są też rajdowcami Marek23 - Śro 19 Kwi, 2006 To chyba zadna regula... ja od malego lubialem skrecac autem,itd.Loko - Śro 19 Kwi, 2006 Kubica wypowiadał się że bardzo dużą role w prowadzeniu auta odgrywa równowaga, snowboardziści raczej maja dobrą równowage Dakar w tym roku też wygrał chyba jakiś narciaż. Więc może teoria Kubicy ma jakiś sens.Marek23 - Śro 19 Kwi, 2006 Jak sie nad tym zastanowie, to rzeczywiscie jadac na granicy przyczepnosci czy tez poslizgami blednik pierwszy alarmuje, ze cos sie dzieje...Niemy - Śro 19 Kwi, 2006 ...a moze noweczki?
tu znajdziesz Speedline za rewelacyjna cene
na dodatek sklep masz na miejscu, bo miesci sie w Rybniku
ja tez tam swoje kupilem
spoko ziom jest wlascicielem sklepu, ma cos wspolnego z organizowaniem rajdow
polecam
http://www.hydrotex.com.p...=19&producer=18Marek23 - Czw 20 Kwi, 2006 Musze sprawdzic, czy rzeczywiscie je ma i za tyle... Nie chce za duzo kasy wydawac, bo po lecie chyba kupie cos szybszego.Niemy - Czw 20 Kwi, 2006 tylko najlepiej do goscia dzwonic i sie umowic na godzine, bo czesto go nie ma na miejscu w sklepie, nie wiem czy jest jego nr kom. na stronce, jak nie to kolo ma na imie Igor 601444034Marek23 - Pią 21 Kwi, 2006 Igora,znam nawet dobrze. Odezwe sie i zbadam. Za taka cene to biore. Ale i tak dzieki za pomoc...Niemy - Pią 21 Kwi, 2006
Marek23 napisał/a:
Igora,znam nawet dobrze. Odezwe sie i zbadam. Za taka cene to biore. Ale i tak dzieki za pomoc...
hehe wszyscy sie znaja dookola
spoko, nie ma za co Anonymous - Sob 22 Kwi, 2006
Marek23 napisał/a:
Igora,znam nawet dobrze. Odezwe sie i zbadam. Za taka cene to biore. Ale i tak dzieki za pomoc...
czy to ten Igor o ktorym mysle?? Igor T?? Niemy - Sob 22 Kwi, 2006
zowa napisał/a:
Marek23 napisał/a:
czy to ten Igor o ktorym mysle?? Igor T??
dokladnie... Igor Tomasiaksaxorulez - Pon 24 Kwi, 2006 SORRY ZA BIG OT ale niemogłem się powstrzymać..
też mam niebieskie spodnie jak Marek23 tylko deskę troche inną..
ziom gratuluje umiejętności.. szkoda ze nie jedziesz do lublina...