HydePark - BMW 3 Coupe
Dariano - Czw 20 Kwi, 2006 Temat postu: BMW 3 Coupe Co o niej powiecie?? jak wam sie podoba??
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=739935
nox - Czw 20 Kwi, 2006
z boku jak e-46 czyli ładnie do przodu juz się przyzwyczaiłem a tył hmm lampy mi troszke przypominają te z Astona DB7 ogolnie nie jest źle choć i tak wolał bym e-46 jak narazie
M - Czw 20 Kwi, 2006
Ladne autko, ale mam wrazenie ze bmw skonczyly sie pomysly na samochody... liftuje ile wlezie i cały czas zwieksza moc aut - niz pozatym.
Grzesiek VTS - Czw 20 Kwi, 2006
Ja jakoś Nielubie BMW sam nie wiem czemu :562: BMW kojarzy mi sie z 6 dresami w samochodzie
M - Czw 20 Kwi, 2006
Grzesiek VTS napisał/a: | Ja jakoś Nielubie BMW sam nie wiem czemu :562: BMW kojarzy mi sie z 6 dresami w samochodzie |
No kojarzy się, aczkolwiek to też jest porządna marka, która może pochwalić się fajnymi silnikami.
Sporo buractwa wsiadło na hondy ale to nie powod zeby jezdzic czym innym
Anonymous - Czw 20 Kwi, 2006
Mi się podobają BMW- szczególnie te nowe - jeżdziłem kilkoma i naprawde jakość i prowadzenie - pierwsza klasa.
Tyle że poczekam na nową Alpine B3 - te auta składają ręcznie i tylko buda zostaje od BMW - to takie M3 ale bardziej do codziennej jazdy.
nox - Czw 20 Kwi, 2006
ale ze te saxo co ma wspolnego ??:D
Loko - Czw 20 Kwi, 2006
To jest objaw choroby Grześka. Nazywa się ona "16 cali" i działą jak wirus.
Dariano - Czw 20 Kwi, 2006
ten post grzesiek to chyba w najpiekniejszych fotkach powinienes zapodac a nie w poscie z tematem bmw lol
Niemy - Czw 20 Kwi, 2006 Temat postu: Re: BMW 3 Coupe
nie bardzo do mnie jej tyl przemawia, ale mozliwe ze na zywo bedzie ladniejszy
Grzesiek VTS - Czw 20 Kwi, 2006
nie mial nic wspolnego i go juz nie ma
|
|
|