Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Felgi 16" Speedline Peugeot Sport 4x108
Greg - Czw 12 Lut, 2009 Temat postu: Felgi 16" Speedline Peugeot Sport 4x108Do sprzedania komplet pięknych felg aluminiowych Speedline markowanych przez Peugeot Sport - felgi w kolorze białym w rozmiarze 16 cali z rozstawem śrub 4x108 (wszystkie parametry - ET szerokość i otwór centralny zgodne z homologacja peugeota/citroena).
Na felgi są założone opony BF Goodrich Profiler 205/55 R16.
Cena: 1200zł
Kontakt: PW
Kto nie kupi ten buła. Wypas koła!
pP - Czw 12 Lut, 2009 oj by się przydały na tor ale kasy brak Bad-i - Czw 12 Lut, 2009 gdyby to byly 15" hmm to inna bajkaM - Czw 12 Lut, 2009 kurde wygladaja na 13" Tomcat - Czw 12 Lut, 2009 O kutwa o kutwa jakie fajne... Niestety kryzys finansowy dotknął i mnie + do saxo to lekka przesada by byłaGreg - Czw 12 Lut, 2009
Tomcat napisał/a:
O kutwa o kutwa jakie fajne... Niestety kryzys finansowy dotknął i mnie + do saxo to lekka przesada by była
Co Ty mówisz?! Saxo na 16 - malina! Bart - Czw 12 Lut, 2009 szczególnie z oponami 205/55R16
wyglądałby jak mały SUVVlodarsky - Pią 13 Lut, 2009 Panowie te felgi są zwyczajnie brzydkie... tylko, że białe. Nie przesadzacie ? zaraz ktoś wstawi sztuczną kupę z napisem JDM,Citroen Sport, Martini Racing i też będą się wszyscy zachwycać. Gdyby to były felgi jakiejś nieznanej firmy to nawet byście się tu nie odezwali w tym temacie.Tomcat - Pią 13 Lut, 2009 Ja lubie takie proste wzory, więc mi się podobają, poza tym jako Speedline na pewno są zaje.biście wytrzymałe. Czego chcieć więcej...martin.h - Pią 13 Lut, 2009
Tomcat napisał/a:
(...)poza tym jako Speedline na pewno są zaje.biście wytrzymałe.(...)
To wszystko zależy od stopu z jakiego zostały wykonane, a sądząc po cenie to nie jest to raczej typowo "rajdowy" stop.Anonymous - Pią 13 Lut, 2009 dla mnie porażka fuuuBart - Pią 13 Lut, 2009 mnei wzór się podoba, proste 5 ramion jest okay Tomcat - Pią 13 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
Tomcat napisał/a:
(...)poza tym jako Speedline na pewno są zaje.biście wytrzymałe.(...)
To wszystko zależy od stopu z jakiego zostały wykonane, a sądząc po cenie to nie jest to raczej typowo "rajdowy" stop.
Moje Speedline'y seryjne z saxo, po locie przez krawężnik przy prędkości 50-60 km/h nawet się nie skrzywiły... CHRZANEK - Pią 13 Lut, 2009 To są rajdowe felgi.
W kilku pucharowych 206 niektórzy mieli te fele.
Cena dobra
Niech ktoś kupi na próbeJanusz - Pią 13 Lut, 2009 dokładnie, ja sie coprawda wczesniej eni udzielałem ale mi sie nawet te wsiurksie azev piecioramienne w białym kolorze podobały ale nei ma z moim et