Techniczne - Bazy do mocowan foteli kbelkowych 106/saxo
Przem_106 - Pią 13 Lut, 2009 Temat postu: Bazy do mocowan foteli kbelkowych 106/saxoPanowie, kto ma oryginalna baze Sparco/OMP pod fotele kubekowe do 106/saxo?
Potrzebuje wymiary, fotki i wszystko inne co jest potrzebne do wystrugania takich kopii!CHRZANEK - Pią 13 Lut, 2009 Zapraszam do mojego PMR 106 - Pon 16 Lut, 2009 ja ma sparco... fajne sa bo daja duzo mozliwosci ustawienia fotela.Anonymous - Pon 16 Lut, 2009 masz do sprzedania?106 - Pon 16 Lut, 2009 nieJaco707 - Śro 29 Kwi, 2009 Orientujecie się kto może wykonać takie bazy w Warszawie, lub może ktoś aktualnie ma coś takiego na sprzedaż? Nie muszą być na wzór omp, ważne żeby były solidneŁukaszS3 - Pon 04 Maj, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Zapraszam do mojego PMR
A nie da rady tu jakoś wkleić? Albo najlepiej zrobić mnie zielonką Anonymous - Wto 05 Maj, 2009 Ty się lepiej pochwal co to za strucla kupiłeś Jaco707 - Wto 05 Maj, 2009 Niedługo się pochwale
W ogłoszeniach na hodze znalazłem bazy do foteli, ale czekam już drugi tydzień na przesyłke i nadal ich nie mam. Będę musiał chyba sam je wystrugać 106 - Wto 05 Maj, 2009
(jak sie juz ogarne ze wszystkim to zapytam tokarza czy nie skopiowal by moich.
mam OMP. moim zdaniem sa zajebiste... jest kilka mozliwosci ustawien...
odleglosc, pochylenie, wysokosc...)Anonymous - Wto 05 Maj, 2009 Ja rozumiem, że baza pod fotel to dla laika bedzie znaczyło "prowadznice"
Ja szukam coś takiego pod bimarco c bo mam ten kubeł na stałe mocowany a gabaryty mam większe niż poprzedni właściciel
ktoś wie gdzie można dopaść takie prowadnice, (jeszcze zastanawiam się czy można coś takiego zaadoptować z innego wozu w miarę p&p)Jaco707 - Wto 05 Maj, 2009 Baltazar, chodzi o stelaż do 106/saxo, do którego przykręca się dopiero uniwersalne mocowania foteli.
Anonymous - Wto 05 Maj, 2009 aaa... kumam, dzięki za wyjaśnienie
p.s. Wiec stelaż mam, szukam więc mechanizmu do przesówania fotela i mam nadzieję, że szyny nie zostały usuniete Michał - Wto 05 Maj, 2009 taki stelaż zrobiłem dla siebie w jeden wieczór.
trzeba tylko dobrze pomierzyćŁukaszS3 - Wto 05 Maj, 2009
Jaco707 napisał/a:
Baltazar, chodzi o stelaż do 106/saxo, do którego przykręca się dopiero uniwersalne mocowania foteli.
Jaco to jest oryginalnie OMP?
Przecież to jest prostsze niż nie wiem co! Ogarniam to w przyszłym tygodniu!