Techniczne - Rozpórka Renault?
Anonymous - Sob 14 Lut, 2009 Temat postu: Rozpórka Renault? Panowie czy rozpórka z R19 pasuje do R5?
PS
Szukam rozpórki przód jakby coś do R5
k-mart - Sob 14 Lut, 2009
kurna mialem, ale sprzedalem.
Moze gdzies fotki znajde, latwo zrobic.
A ta z r19 to kupa a nie rozporka!
Bad-i - Sob 14 Lut, 2009
Marcel zrob taka jak ja mam w clio (na uniballach)
wasq - Sob 14 Lut, 2009
ta z r19 napewno nie pasi
bo w r19 to zwykly pret przykrecony do seryjnie przyspawanych lap do pukli mcpersona
wasq - Sob 14 Lut, 2009
hmm chyba mam taka jak k-mart wrzucil w dodatku mam ja do sprzedanai bo do mnie nie pasuje a szkoda mi przerabiac "orginal " i rzezbic
wiec ja sobie zrobie custom-made pod nowy motor
wasq napisał/a: | bo w r19 to zwykly pret przykrecony do seryjnie przyspawanych lap do pukli mcpersona |
dokladnie, co za tandeta! zawsze sie zastanawiam po ch.uj to wymyslili Playmobil czy co?
wasq napisał/a: | hmm chyba mam taka jak k-mart wrzucil w dodatku mam ja do sprzedanai bo do mnie nie pasuje a szkoda mi przerabiac "orginal " i rzezbic |
A to takie ktos produkowal?? Kupilem 5'tke z rozporka, ale myslalem ze to wlasnorob
wasq - Sob 14 Lut, 2009
nom robia pod GTT innne i pod GTE inne
ps. rozporki w r19 seryjnie chodzily w wersjach 16v gdzie jest inna kosntrukcja amorow
wiec moze czyms totam bylo podyktowane
Cytat: | nom robia pod GTT innne i pod GTE inne |
Wiem ze sa inne, amory sa rowniez inne, w gtt wyglada to bardziej "motorsportowo" ze tak powiem.
Zastanawiam sie tylko, czy moja rozporka to jakis produkt czy wlasnej roboty....
Anonymous - Pon 16 Lut, 2009
wasq napisał/a: | hmm chyba mam taka jak k-mart wrzucil w dodatku mam ja do sprzedanai bo do mnie nie pasuje a szkoda mi przerabiac "orginal " i rzezbic
wiec ja sobie zrobie custom-made pod nowy motor |
no to ja zainteresowany jestem
|
|
|