HydePark - Ktoredy wjechac do PSS? PILNE
Kamilbike - Pon 16 Lut, 2009 Temat postu: Ktoredy wjechac do PSS? PILNE Witam, poniewaz jutro jade do PSS na wymiane dziurawego zbiornika paliwa, dzis sie przejechalem zeby sprawdzic jak tam wjechac, bo z uciekajaca waha nie fajnie sie bedzie szukalo. Przy numerze 2b znalazlem jakis wjazd jakby na ogrodki dzialkowe, czy to tam tedy sie wjezdza do PSS ?
Z gory dzieki za odp
Gaydek - Pon 16 Lut, 2009
Żwirki i Wigury. Rondo, nie jedziesz w prawo na Terminale tylko w lewo, przez tory, przez bramę, szlaban i w lewo i do końca.
Zrozumiał?
Anonymous - Pon 16 Lut, 2009
http://maps.google.com/ma...012403&t=h&z=17
edit: cos zjebalem... w kazdym razie blekitny dach przy pierwszym rondzie bennetta/zwirki
Kamilbike - Pon 16 Lut, 2009
mniej wiecej czaje
Anonymous - Pon 16 Lut, 2009
dobra troche poprawilem linka
Rudello - Pon 16 Lut, 2009
przeciez na stronie 08pss.pl jest mapa
Kamilbike - Pon 16 Lut, 2009
Dobra juz trafie, dzieki wielkie Panowie
Anonymous - Wto 17 Lut, 2009
stoi tzn wisi juz u nas
rozrusznik juz wymieniony ... bak wjedzie jutro bo dzis zdemontowaliśmy ale ten nowy jakos trzeba oczyścić wew .... jutro się odezwiemy
ładne jest tylko ten IC szpeci przód ... miej wiecej to wyglada jak kiedys Stf straszył dzieci swoim
Kamilbike - Wto 17 Lut, 2009
Niestety wtedy to jeszcze na nocniku pod szafke wjezdzalem,wiec nie pamietam Fajnie ze akcja rozrusznik poszla w miare szybko, bo bendix w tym starym juz zdrowo brzeczal przy odpalaniu. Z tym IC trzeba cos wykombinowac, ale nie znam miejsca gdzies w okolicach wawy kto moglby zderzak dorobic jakos.
Tak w ogole to jak tak dalej pojdzie to jutro do domu bede wracal na max 2 biegu, bo tyle syfu napadalo juz nieba, wyjazd na letnich w tym samochodzie to masakra, mieli nawet przy puszczaniu samego sprzegla
no fakt bo spieka masz hardcorowego
pogadaj z Bad-im moze cos ci pomoże z tym zderzakiem
Wlasnie sprzeglo jest seria Skrocony jest skok czegos tam na pedale sprzegla ( Koziol tlumaczyl ale zapomnialem co to bylo ) i przez to pedal jest taki a nie inny. Mi to sprzeglo nie przeszkadza jakos specjalnie. Rok z takim samym w Roverze jezdzilem ,a skok byl 2 razy wiekszy wiec sie przyzwyczailem
to napewno kwestia przyzwyczjenia, ale pierwsze wrażenie to taki mocno 0 / 1 Spiek
oj to musze powiedziec znajomemu zeby moim starym Roverkiem do was podjechal, wtedy zobaczysz 0/1 Tutaj jest spore polsprzeglo, chocia znie ukrywam ze pierwsza przejazdzka tym samochodem wygladala tak ze 13 razy mi zgasl zanim wyjechalem z uliczki o dl 100m
spoko ja w swoim CVC08 tez miałem mega spieka od Radzika ale boshe kiedy to było
i wszyscy wtedy mowili, ze jak ze spiekiem po miescie mozna jezdzic .... ze max 1kkm, wytrzymuje .... a ja rok upalania no stop i ok 10kkm zrobilem i jeszcze zył
Moj byl wymianiany 3 razy w ciagu 6tyg Nauczylme sie wtedy skrzynie biegow wyjmowac pod domem Niestety sprzeglo seryne padlo po paru strzalach z nitro ( jak sie okazalo dawalo okolo +50KM, bez nitro bylo 140KM ) Radzik zrobilspiek, posypal sie po dotarciu, drugi spiek posypal sie od razu po zalozeniu a trzeci zrobil z takim dociskiem ze peklo mi mocowanie linki sprzegla, dorobilem metalowe i trzymalo pieknie.
|
|
|